ΝΒΑ: «Έσκασε η βόμβα», με τον Χάρντεν να πηγαίνει στους Σίξερς και Σίμονς, Κάρι, Ντράμοντ στους Νετς

ΝΒΑ: «Έσκασε η βόμβα», με τον Χάρντεν να πηγαίνει στους Σίξερς και Σίμονς, Κάρι, Ντράμοντ στους Νετς

Έκλεισε το mega deal στο NBA - Ο «Μούσιας» κατέληξε στους Σίξερς, στο Μπρούκλιν θα αγωνίζονται οι Μπεν Σίμονς, Σεθ Κάρι και Αντρέ Ντράμοντ!

james_harden_trade
Το mega deal ανάμεσα στους Μπρούκλιν Νετς και στους Φιλαντέλφια 76ερς έκλεισε, σχεδόν δύο ώρες πριν από την ολοκλήρωση των ανταλλαγών.

Ο Τζέιμς Χάρντεν θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Τζοέλ Εμπίντ στη Φιλαντέλφια, ενώ στους Νετς θα αγωνίζονται ο Σεθ Κάρι, ο Αντρέ Ντράμοντ και ο Μπεν Σίμονς!



Στη συμφωνία μπήκε και ο Πολ Μίλσαπ, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει προσωπικό πρόβλημα και δεν αγωνίζεται με τους Νετς.

Με αυτή την ανταλλαγή, οι Νετς χάνουν ένα μέλος από τους Big-3, ο οποίος δεν είχε «κολλήσει», ενώ στον αντίποδα παίρνουν έναν πλέι μέικερ που δεν θέλει να έχει την μπάλα συνέχεια στα χέρια του (Σίμονς), έναν εξαιρετικό σουτέρ (Κάρι) και μία πολύ καλή λύση στη ρακέτα (Ντράμοντ).

Στον αντίποδα, οι Σίξερς έχασαν ουσιαστικά δυο παίκτες, αφού ο Σίμονς δεν έπαιζε, ωστόσο τοποθέτησαν στο πλευρό του Τζοέλ Εμπίντ έναν σκόρερ.

Κλείσιμο
Στη συμφωνία υπάρχουν και επιλογές σε επόμενα Draft. Οι Νετς πήραν και δύο επιλογές στον 1ο γύρο, το ένα με προστασία και το άλλο χωρίς στο Draft του 2022. Χωρίς προστασία σημαίνει ότι όποια επιλογή και αν πάρουν οι Σίξερς, καταλήγει στους Νετς. Αλλά δύσκολα θα είναι σε χαμηλές θέσεις, λόγω της παρουσίας των Σίξερς τη φετινή σεζόν.

Όσο για το προστατευμένο; Σημαίνει ότι κάποιες θέσεις (συνήθως οι 5 πρώτες) εξαιρούνται και η επιλογή που ανταλλάχθηκε πάει σε επόμενη χρόνια.


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 19.154 τα νέα κρούσματα, άλλοι 93 θάνατοι, 516 διασωληνωμένοι

Άνετη πρόκριση στους «8» στο Ρότερνταμ για τον Τσιτσιπά-Δείτε βίντεο

«Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν, φοβάμαι, θα τα πω όλα στον ανακριτή» είπε ο 20χρονος πριν παραδοθεί στην Κορυτσά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης