Ζαγοράκης για την αναβολή της Super League: «Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά»

Ζαγοράκης για την αναβολή της Super League: «Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά»

Άμεσα αλλαγή ρότας στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, όπως ανέφερε σε συζητήσεις του σε συνεργάτες του στην ΕΠΟ

zagorakis
Την απογοήτευσή του για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του στην ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έκανε λόγο μια άκρως απογοητευτική εξέλιξη η οποία αποδεικνύει ότι πρέπει όλα στο ποδόσφαιρο της χώρας πρέπει να αλλάξουν ρότα.

«Είναι απογοητευτικό να μιλάμε για μπάλα και αυτή να μην κυλάει στο χορτάρι. Προερχόμαστε από δύο σεζόν που τις σημάδεψαν πρωτοφανείς καταστάσεις κι ενώ όλοι ψάχνουν λύσεις για να βγουν από όσα προβλήματα προκάλεσε η πανδημία, εμείς δημιουργούμε και άλλα. Έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά ως εθνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν πλέον απλές ενδείξεις ότι αρμενίζουμε στραβά και χρειάζεται να αλλάξουμε ρότα. Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, όπως η θέση μας στη διεθνή βαθμολογία. Πραγματικά είναι αδιανόητο να μην υπάρχει συνεννόηση σε στοιχειώδη ζητήματα για να σταματήσει αυτή η κατηφόρα. Ελπίζω να βρεθεί η στοιχειώδης λογική και να δοθεί μια λύση σύντομα», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η έγκυος με κορωνοϊό - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της

Φωτιά στα Βίλια: Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο - Συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης