ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από τον Τζιοβίνκο

ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από τον Τζιοβίνκο

Ένα βήμα από το να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, ο οποίος στο ρεπορτάζ του αναφέρει ότι ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας

Για την απόκτηση του Τζιοβίνκο κινείται ο Ολυμπιακός
Προ των πυλών της Τούμπας ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο σύμφωνα με τον συμπατριώτη δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο. Όπως αναφέρει ο Ιταλός που ειδικεύεται στις μεταγραφές, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένα βήμα από το να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!



Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι απομένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να προβάρει ο πρώην παίκτης των Γιουβέντους, Έμπολι, Πάρμα και Τορόντο τα ασπρόμαυρα.

Όπως ενημερωθήκατε το βράδυ της Κυριακής (26/7) ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Αλ Χιλάλ στην Αυστρία κόντρα στην Ιλιρίγια Λιουμπλιάνας, γεγονός που προαναγγέλλει την αποχώρησή του από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο απέρριψε την προοπτική επιστροφής του στην Ιταλία για να συναντηθεί ξανά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και η μετακίνησή του στο Δικέφαλο είναι θέμα χρόνου.

𝙎𝙚𝙗𝙖𝙨𝙩𝙞𝙖𝙣 𝙂𝙞𝙤𝙫𝙞𝙣𝙘𝙤 - 𝘼𝙡-𝙃𝙞𝙡𝙖𝙡 (all goals)



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη διάσωση του ζευγαριού - «Κολύμπησε για ώρες με την τρικυμία, ήταν θαύμα που έζησε»

Κικίλιας: Οι νέοι να εμβολιαστούν έστω και με μία δόση πριν πάνε διακοπές - Έκκληση για τους 55 και άνω

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Το «κατηγορώ» της εισαγγελέως: «Προσβλήθηκε για ασήμαντη αφορμή και σκότωσε τη Γαρυφαλλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης