Euro 2020 (3ος όμιλος), Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία 0-3: Ο Βαϊνάλντουμ τα έκανε όλα - Δείτε τα γκολ

Euro 2020 (3ος όμιλος), Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία 0-3: Ο Βαϊνάλντουμ τα έκανε όλα - Δείτε τα γκολ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βαϊνάλντυμ η Ολλανδία έκανε το 3χ3 στον 3ο όμιλο του Euro 2020 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση

24347228
Η Ολλανδία ήταν εξαιρετική, ο Βαϊνάλντουμ απίθανος και οι Οράνιε διέλυσαν με 3-0 τη Βόρεια Μακεδονία στην 3η στροφή του 3ου ομίλου! Ετσι, η ομάδα του Ντε Μπουρ πέτυχε το απόλυτο νικών, ο νέος σταρ της Παρί πέρασε τον Φαν Μπάστεν στα γκολ και οι Ολλανδοί θα αντιμετωπίσουν στους «16» τον 3ο από τον 4ο ή 5ο ή 6ο όμιλο.

Αποθέωση για τον Πάντεφ, ο οποίος έπαιξε το τελευταίο του παχνίδι με τη φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc9hr3d64emh-sf)

Hταν το... αδιάφορο ματς του ομίλου, η Ολλανδία είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16», ενώ η Βόρεια Μακεδονία παρά τη μαχητικότητα της δεν είχε ελπίδες πρόκρισης. Ετσι, το βλέμμα ήταν στραμμένο στον θρυλικό Πάντεφ, ο οποίος έδινε το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της εθνικής, αλλά και στον Χράφενμπερχ, ο οποίος σε ηλικία 19 ετών και 32 ημερών έγινε ο 3ος νεότερος Ολλανδός που ξεκινά βασικός σε Euro ή Μουντιάλ.

Οι Οράνιε μπήκαν δυνατά, πίεσαν και με κινητήριο μοχλό τον Βαϊνάλντουν έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν, αλλά στο 10ο λεπτό το γκολ του Τριτσκόφσκι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το πρέσινγκ των Οράνιε έγινε πιο έντονο, αλλά τα κενά στην άμυνα έφεραν τη Βόρεια Μακεδονία μια ανάσα από το γκολ, αλλά στο 22' ο Τραϊτσκόφσκι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc9h3jxp8uw1-sf)


Οι Ολλανδοί στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία βρήκαν δίχτυα! Εξαιρετική συνεργασία, ο Μάλεν έκανε υπέροχη ασίστ και ο Ντεπάι πέτυχε το 1-0. Οι παίκτες του Ντε Μπουρ, κυκλοφορούσαν καλύτερα και στο 30' πλησίασαν σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο γκολκίπερ της Βόρειας Μακεδονίας πρόλαβε τον Μάλεν, ενώ ο Βαϊνάλντουμ δεν κατάφερε στη συνέχεια να σκοράρει. Λίγο πριν το τέλος η Ολλανδία είχε ακόμα μια φάση, ο Ντεπάι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά αστόχησε.


Πέρασε τον θρυλικό Φαν Μπάστεν ο Βαϊνάλντουμ!
Το β’ μέρος εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο! Η Ολλανδία έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, με τους αντιπάλους ανήμπορους να αντιδράσουν. Στο 50’ ο Ντε Λιχτ δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά ένα λεπτό αργότερα τα κατάφερε ο Βαϊνάλντουμ από υπέροχο γύρισμα του Ντε Πάι. Το νέο απόκτημα της Παρί συνέχισε σε τρελούς ρυθμούς και στο 58’ πέτυχε το 2ο γκολ, ένα τέρμα που θα θυμάται για πάντα. Ο Βαϊνάλντουμ πήρε το... ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά μετά από χαμένο τετ α τετ του Ντεπάι, φτάνοντας τα 25 γκολ με την Εθνική, αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Φαν Μπάστεν. Οι Ολλανδοί θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ, αλλά στο 67’ το σουτ του Βέγκχορστ σταμάτησε στο δοκάρι.

Τα αποτελέσματα
Ολλανδία - Βόρεια Μακεδονία 3-0
Ουκρανία - Αυστρία 0-1

Η τελική βαθμολογία
1. Ολλανδία 9 (8-2)
2. Αυστρία 6 (4-3)
3. Ουκρανία 3 (4-5)
4. Βόρεια Μακεδονία 0 (2-8)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2020: Τέσσερα παιχνίδια στο πρόγραμμα, ο κακός χαμός στον δεύτερο όμιλο

Γκίλμουρ: Θετικός στον κορωνοϊό, 10 μέρες σε καραντίνα

Η UEFA πήρε πίσω την έρευνα για το LGBTQ+ περιβραχιόνιο του Νόιερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης