ΑΕΚ: Ο Οικονόμου στην Κοπεγχάγη, ο Βράνιες ξανά στο προσκήνιο
Συμπαίκτης με τον Κάρλος Ζέκα θα είναι ο Μάριος Οικονόμου τη νέα σεζόν, με την ΑΕΚ να τα βρίσκει με την Κοπεγχάγη για την μεταγραφή του 28χρονου στόπερ - Αυτό σημαίνει ότι ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του
Ο 28χρονος στόπερ αποχωρεί από την ΑΕΚ με προορισμό τη Δανία και συγκεκριμένα την Κοπεγχάγη!
Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσεις και τα βρήκαν για την μετακίνηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, με την Ένωση, μάλιστα, να βάζει και ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο στα ταμεία της, αφού ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Από κει και πέρα αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της επιστροφής του Όγκνιεν Βράνιες στην Ένωση, αρκεί ο Βόσνιος να πάρει την ελευθέρας του από την Άντερλεχτ.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.