Η ΕΡΤ απαντά στον Μητσοτάκη για τον... πατέρα του Τσίπρα

Η ΕΡΤ απαντά στον Μητσοτάκη για τον... πατέρα του Τσίπρα

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου η αδελφή του πρωθυπουργού, Ζανέτ και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και ξάδερφός του, Γιώργος Τσίπρας

akrivopoulou
Την ΕΡΤ φαίνεται ότι «επιστρατεύει» η κυβέρνηση, για να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την δραστηριότητα της οικογένειας Τσίπρα επί χούντας. 

Μία ημέρα μετά την επίθεση του προέδρου της ΝΔ στον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, όταν ο κ. Μητσοτάκης άφησε υπαινιγμούς για τους τρόπους με τους οποίους η οικογένεια Τσίπρα «απέκτησε την περιουσία την οποία είχε, πότε την απέκτησε και με ποιους έκανε δουλειές στη Χούντα», ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, περιγράφοντας το πώς ο ίδιος θυμάται τον πατέρα του.

Φαίνεται όμως ότι στην κυβέρνηση δεν αρκεί αυτό, αλλά πρέπει να δοθεί απάντηση και μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Έτσι λοιπόν, στην αποψινή «Δεύτερη Ματιά» της Κατερίνας Ακριβοπούλου, είναι καλεσμένοι η αδελφή του πρωθυπουργού, Ζανέτ και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού και ξάδερφός του, Γιώργος Τσίπρας, για ν' απαντήσουν, όπως αναφέρεται σχετικά σε ανάρτηση στο Twitter, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά γεγονότα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης