Ακραία παραχάραξη της ιστορίας από τον Ερντογάν: Την Σμύρνη την έκαψαν οι Έλληνες στρατιώτες!

erdogansmyrni0

«Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι...» - Απίστευτη πρόκληση για επικοινωνιακούς σκοπούς από τον Τούρκο πρόεδρο, λίγες ημέρες μετά την «επίθεση φιλίας» προς την Ελλάδα

Μαθήματα... παραχάραξης της ιστορίας παρέδωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει των προεδρικών εκλογών της 24ης Ιουνίου.

Μιλώντας από την Σμύρνη, προπύργιο της αντιπολίτευσης, ο Ερντογάν φρόντισε να δείξει πόσο... εννοούσε το κάλεσμα ειρήνης που απηύθυνε πρόσφατα προς την Ελλάδα, κάνοντας άλλη μια επίθεση στη χώρα μας! Μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην καταστροφή της Σμύρνης, κατηγορώντας τους Έλληνες ότι ήταν εκείνοι που την έκαψαν!

«Το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Έλληνες στρατιώτες, που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που λένε ότι το έκαναν οι Τούρκοι. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα τα έκαναν αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πολιτισμένο σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή» ήταν ακριβώς τα λόγια του Ερντογάν, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

Οι πρόγονοί μας, δήλωσε εμφατικά ο Ερντογάν, δεν θέλησαν να καταστρέψουν, να κάψουν, επεδίωκαν πάντοτε να χτίσουν, να δημιουργήσουν, και αυτό, όπως είπε, φάνηκε από την ανάπτυξη της Σμύρνης μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας.

Δείτε το βίντεο:

Ερντογάν Η Σμύρνη κάηκε από Έλληνες στρατιώτες!

ΣΧΟΛΙΑ (183)

Μετανάστης στην Χιλή λόγω ανάπτυξης

Ρε ουστ

Μικρασιάτης

Τελευταία ο Ερντογάν δεν μας τα λέει καλά .... .. Τι μίσος είναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Μάλλον , θα του επιβεβαίωσαν ότι στις φλέβες του ρέει ελληνικό αίμα και ότι αυτά που λένε γι αυτόν είναι αληθινά . Ότι κατάγεται από Έλληνες γονείς , ότι η οικογένειά του με την βία εξισλαμίστηκε από το φόβο, για να μην χάσουν την ζωή τους. Πιθανολογω ότι πολεμάει το εγώ του . Θυμίζει τις τελευταίες μέρες του Χίτλερ. Δεν έχω σπουδάσει ψυχολογία . Οι ειδικοί ας αποφανθούν... Χρήζει περαιτέρω διερεύνηση η περίπτωση του.!!

Παναγιώτης Νικολάου

Που είναι ο Φίλης που αμφισβητεί τις γενοκτονίες των Τούρκων, Έλληνας (?) αυτός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Που είναι η κα Ρεπούση που αμφισβητεί τις σφαγές στη Σμύρνη, Ελληνίδα αυτή, τέως βουλευτής της αριστεράς. Που είναι οι Έλληνες (?) βουλευτές που ψήφισαν για τουρκική μειονότητα στη χώρα. Που είναι ο πανεπιστημιακός Βερέμης που είπε ανερυθρίαστα οτι σφάξαμε τους Τούρκους, αυτό έγινε απο το κανάλι που τώρα τούρκος παραγωγός διαθέτει παιχνίδι πολύ μεγάλης τηλεθέασης.... Ξέρετε γιατί ειναι προκλητικός ο τούρκος? Δυστυχώς ξεμείναμε απο Έλληνας, σε αυτό εχουμε πτωχεύσει και δυστυχώς δεν κρύβεται, κάνει κρα.

Αγύριγο κεφάλι

Έχουμε πολλούς ... ΝΑΖΙ-δες, όμως!_________Δεν μπορεί έχεις παράπονο!..

@

Αυτό είχες να πεις? Έλληνας είσαι ?

Αγύριγο κεφάλι

Έχουμε πολλούς ... ΝΑΖΙ-δες, όμως!_________Δεν μπορεί να έχεις παράπονο!..

your history

The history  of Turkey .Bloody wars genocides massacres looting  raping beheading and oppressing other people and stealing their land their homes  traditions heritage and culture. Be civilized  and  demonstrating  respect for other people's faiths and culture sensitivities  is  unknown in Turkey. The memories of their past are written in the  history books with  blood . The screams that bring out the ancient monuments and the archaeological finds do not let them forget about their violent past and the civilisations which thrive on these lands before they arrive from th Mongolian steppe Οι Τουρκοι , ειναι ενας φιλοπολεμος λαος που δεν προσέφερε   τιποτα στον παγκοσμιο πολιτισμο.Μονο αιμα βαναυσοτητα  ατιμια και. καταστροφη .Εκλεψαν οτι πολιτιστικες συνηθειες και πολιτιστικο εργο  μπορεσαν απο τους λαους που γονυπετησαν με την βια και το παρουσιαζουν ως δικη τους κληρονομιά..Ειναι ενα κρατος που αποτελειται απο πολίτες με διαφορετικες εθνοτητες .Που ασχετα εαν  ονομαζουν εαυτους Τουρκους (ας κανουν αν μπορουν διαφορετικα) ειναι εκτουρκισμενοι με την βια πληθυσμοι που ζουσαν σε αυτην την περιοχη . Οι μνημες που ειναι γραμμενες στο βαρβαρο DNA  των Τουρκων  και οι κραυγές που βγάζουν ακόμα και σήμερα τα θύματα απο τις σφαγές τους , αλλα ακομα και  τα αρχαία μνημεία και τα αρχαιολογικά ευρήματα  που υπάρχουν στην σημερινη Τουρκια  δεν τους αφήνουν να ξεχάσουν  τις μογγολικες στεπες  που προέρχονται και πόσο βάρβαροι ως λαος  ειναι . La historia de Turquía. Guerras de genocidios, masacres,, saqueos, violaciones, y oprimir a otras personas y robarles sus tierras a sus hogares, tradiciones, herencia y cultura. Ser civilizado y demostrar respeto por la fe de otras personas y sensibilidades culturales es desconocido en Turquía. Los recuerdos de su pasado están escritos en los libros de historia con sangre. Los gritos que hacen surgir los monumentos antiguos y los hallazgos arqueológicos no les permiten olvidar su pasado violento y la destruction de las civilizaciones que prosperan en estas tierras antes de que ellos vinieran  desde las estepas de  Mongolia

Με στοιχεία

Όλες οι χώρες κι όλοι οι λαοί έχουν επεισόδια λαμπρής ιστορίας και επεισόδια για τα οποία ντρέπονται. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί λαοί. Είναι θέμα προσχώρησης σε διεθνείς συμφωνίες, ποιό είναι το νομικό πλαίσιο, ποιός ο βαθμός επιβολής της νομιμότητας. Οι έρευνες πάνω στις τάσεις εγκληματικότητας στον πληθυσμό δεν δείχνουν ότι κάποια γεωγραφικά πλάτη και μήκη, ούτε το τί γράφει το τί εθνικότητα γράφει το διαβατήριο, είναι οι καθοριστικοί παράγοντες. Οι κοινωνικοοικονομιοκοί παράγονες και η παιδεία προέχουν. Και βέβαια η επιβολή του νόμου! Π.χ. τα μεγαλύτερα ποσοστά εγκληματικότητας (ανθρωποκτονίες εκ προθέσεως) παγκοσμίως δεν καταγράφονται στην Τουρκία (που έχει και αστυνομικές αρχές και νόμους), αλλά το Ελ Σαλβαδόρ, Ονδούρα, Νότια Αφρική, Βενεζουέλα, Τζαμάικα, Βραζιλία, Κολομβία, Μεξικό, κλπ. Η Τουρκία έχει χειρότερο δείκτη από την Ελλάδα, αλλά και πάλι είναι σχετικά καλά. Π.χ. η Ρωσία έχει υψηλότερο ποσοστό ανθρωποκτονιών κατά κεφαλή από την Τουρκία (και βέβαια και από την Ελλάδα). Πρέπει να ξέρει κανείς για τί πράγμα μιλάει. (Πηγή: List of countries by intentional homicide rate).

@χωρις στοιχεια

Προφανως και δεν απάντησες στον παραπανω.Μιλαμε ιστορικά για τις πραξεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αρχικά και της Τουρκίας έπειτα.Μια Οθωμανική αυτοκρατορία που ενήργησε σαν ενας σκοταδιστικές ισλαμικός μεσαίωνας με "δόση" στέπας και μια Τουρκια με απαρχή τα εγκλήματα των Νεοτουρκων και στην συνεχεια Κύπρος,Κουρδοι,χριστιανοί σε ολη την επικράτεια της!Δεν πέρασαν κανενα διαφωτισμό,τον οποιο μαλιστα λοιδορούν σε καθε ευκαιρια.Ειδικα στις μερες μας που εχουν επικρατήσει πλήρως οι ισλαμιστες!!!Η παράθεση εγκληματικότητας του πληθυσμού ειναι άσχετη με το θεμα μας...

@ Με στοιχεία

Οι Τούρκοι έκαναν δύο γενοκτονίες: των Ποντίων και των Αρμενίων. Μόνο ένας σκληρός και βίαιος λαός θα μπορούσε να διαπράξει τέτοια εγκλήματα. Δεν είναι κακός αλλά βάρβαρος λαός και αποδεδειγμένα εχθρικος απέναντι μας. Συγχαίρω τον προηγούμενο σχολιαστή για το εύστοχο σχόλιό του.

Αγύριγο κεφάλι

Προς Ερντογάν:________ΟΜΟΛΟΓΙΑ από διακεκριμένο Τούρκο. _____(Άντε ρε Ερντογάν μήπως ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ και μ΄ αυτό. Μετά λέει και διερωτάται ο Γκιλιντιρίμ ΣΟΥ (πρωθυπουργός σου), ότι η ...Ελλάδα ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ την ένταση μεταξύ των δύο Χωρών.__Ο καημένος ο Τσίπρας ΔΕΝ μιλάει ΚΑΘΟΛΟΥ!).__________Ο Falih Rifki Atay, λοιπόν, διακεκριμένος ΤΟΥΡΚΟΣ δημοσιογράφος και ΣΤΕΛΕΧΟΣ του κεμαλικού εθνικιστικού κινήματος, στο βιβλίο του «Cankaya» (α' έκδοση, γιατί στις επόμενες θα .... ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ το συγκεκριμένο σημείο, γιά να ΜΗΝ διωχθεί η Τουρκία για ΓΕΟΝΟΚΤΟΝΙΣ), ρωτά σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, το εξής: _____________"Γιατί κάψαμε τη Σμύρνη;"._________ Και απαντά Ο ΙΔΙΟΣ: "Γιατί φοβηθήκαμε ότι αν έμεναν τα κτήρια στη θέση τους, δεν θα μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τις μειονότητες...".___________________Είσαι ...ΕΝ ΤΑΞΕΙ τώρα κύριε Ερντογάν; ________Άντε να βρεις τώρα κάνα ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ να μας πεις μετά κάνα-δυό μέρες, γιά νάχουμε να λέμε!..

Ερνεστο

Καλα αυτοs την δουλεια του κανει, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ????? Διαβηματα δεν μπορούμε να κανουμε πουθενα για τα εγκληματα και τιs γενοκτονιεs που εχει διαπραξει η Τουρκια σε τοσουs γειτονικουs λαουs? ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...Κι εμιs καθόμαστε απρακτοι και παρακολουθούμε σαν να μην τρεχει τιποτα!

@εκτός από τις ανιαρές ανακοινωσούλες των διαφόρων!

Και εγώ στα λεγόμενα σου στέκομαι...Αυτός λεει ότι θέλει...ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕ?????

Διεθνές Δίκαιο

Πέρα από την πολύ πετυχημένη Δίκη της Νυρεμβέργης (πρώτη στο είδος της) που καταδίκασε τους ναζιστές εγκληματίες, τους αξιωματικούς των στρατών περασμένων αιώνων που διέπραξαν γενοκτονίες, πού να τους βρούμε να τους δικάσουμε; Έχουν πεθάνει. Τις τελευταίες δεκαετίες βέβαια όλοι οι ένοχοι εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και όλοι οι ένοχοι για εγκλήματα πολέμου, διώκονται, συλλαμβάνονται, δικάζονται, καταδικάζονται και φυλακίζονται (International Criminal Court, The Hague).

Διεθνές Δίκαιο

Πέρα από την πολύ πετυχημένη Δίκη της Νυρεμβέργης (πρώτη στο είδος της) που καταδίκασε τους ναζιστές εγκληματίες, τους αξιωματικούς των στρατών περασμένων αιώνων που διέπραξαν γενοκτονίες, πού να τους βρούμε να τους δικάσουμε; Έχουν πεθάνει. Τις τελευταίες δεκαετίες βέβαια όλοι οι ένοχοι εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και όλοι οι ένοχοι για εγκλήματα πολέμου, διώκονται, συλλαμβάνονται, δικάζονται, καταδικάζονται και φυλακίζονται (International Criminal Court, The Hague).

Στοιχειώδεις γνώσεις νομικής

Στα εγκλήματα υπάρχουν συγκεκριμένος ένοχος ή ένοχοι. Δεν είναι εκατομμύρια πληθυσμιακών ομάδων (και γέροι και γυναικόπαιδα;), ούτε βέβαια απόγονοι συγκεκριμένων εγκληματικών. Πάντα πρέπει να αναζητούνται, να βρίσκονται και να δικάζονται οι συγκεκριμένοι (ή οι συγκεκριμένες στρατιωτικές ή παραστρατιωτικές ομάδες) που διέπραξαν συγκεκριμένα εγκλήματα.

ΒΑΓ

Απορω πως δεν το σκεφτηκαν αυτο οι αριστεροι ??? Μεχρι τωρα μας ελεγαν οτι δεν εγιναν σφαγες , οτι απλα υπηρχε συνωστισμος στην παραλια της Σμυρνης κτλ Πως δεν σκεφτηκαν οι αριστεροι οτι τους Ελληνες τους εσφαξαν ο Ελληνικος στρατος ντυμενος Τσετες ???

aaa

ο ισλαμοπίθηκας δεν ξέρει τι λέει, οι αμερικάνοι τον έχουν στριμώξει στη Συρία και τώρα ασχολείται με την ιστορία, στη Κύπρο δεν τολμά να πάει στους αμερικάνους

Γ

ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ....ΤΟ ΣΚΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ....Η ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΨΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ Κ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΤΑΚΤΗ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.....για να λεμε αληθειες , ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΕ ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΕΡΙΩΝ Κ ΛΟΓΩ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΗΘΙΚΟΥ Κ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Γιάννης Γ

Για μια σειρά θεμάτων από τότε που κατάλαβα αυτόν εδώ τον τόπο μας αλλά που δεν μπορώ να τα εξηγήσω μέχρι στιγμής είναι πως γίνεται εμείς ως Ελληνες και ως Ελλάδα να βλέπουμε μόνο εχθρούς που θέλουν μόνο το κακό μας και καμιά ξένη χώρα να μην είναι διακείμενη φιλικά προς εμάς . (Εκτός της Κύπρου)..... Πως γίνεται να λέμε ότι έχουμε μόνο δίκαιο σε όλες τις θέσεις μας και oi απόψεις μας είναι οι απόλυτα σωστές και των άλλων χωρών όχι, ή ότι είναι των άλλων οι απόλυτα λάθος. ...... Μήπως δεν μας αφήνει η νοοτροπία της υπεροψίας να δούμε ότι δεν είμαστε ο περιούσιος λαός του Θεού ή οι "έξυπνοι" όπως νομίζουμε και το ότι όλοι οι άλλοι λαοί οφείλουν να υποκλίνονται στην ανωτερότητά μας και ότι πρέπει να γίνεται μόνο το δικό μας? ..... Πως γίνεται να το θεωρούμε εμείς ως Ελληνες φυσιολογικό να ανακατευόμαστε στα εσωτερικά θέματα τρίτων χωρών , αλλά αν μια τρίτη χώρα απαντήσει σε κάτι που είπαμε εμείς, η κάνουν κάποια δήλωση να εξαπολύουμε όλο το μίσος και το υβρεολόγιο μας σε αυτόν που είπε κάτι για εμάς το ίδιο και για την χώρα του και τον λαό της?. Και ένα τελευταίο που έχει άμεση συνάφεια με το θέμα της ανάρτησης..... Αυτό το να λέμε , τελεία και παύλα για την Αλβανία για την Τουρκία. Να ανακατευόμαστε θέλουμε με τα θέματα το τι θα κάνουν οι αρχές αυτής της χώρας μέσα στην χώρα τους, στα των Ελληνόφωνων Αλβανών πολιτών μέσα στην Αλβανία κλπ κλπ . Νοιώθουν κάποιοι εκεί ότι αδικούνται?. Στο κυρίαρχο αυτό κράτος υπάρχει και η δικαιοσύνη. Υπάρχει και το συμβούλιο της Ευρώπης, και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. ..... Για την Τουρκία επίσης όπου αναφερόμαστε στην συνθήκη της Λαζάνης να την τηρήσει επ΄ ακριβώς και να την σεβαστεί. .. Ναι να την τηρήσει και να την σεβαστεί απόλυτα. Αλλά την ίδια στιγμή εμείς να την παραβιάζουμε μη τηρώντας τους όρους που αφορούν εμάς. Ένας από αυτούς οι αποστρατικοποιημένες περιοχές που ξεκάθαρα ορίζονται σε αυτή την συνθήκη και που την παραβιάζουμε. Να μην δεχόμαστε ούτε “μύγα στο σπαθί μας” σε ότι αφορά σε αυτούς που δηλώνουν Τουρκικής συνείδησης επάνω στην Ξάνθη ,Κομοτηνή. Αλλά να ανακατευόμαστε όμως θέλουμε στα θέματα των Τούρκων πολιτών Ρωμιών της Πόλης. ......... Πολλά είναι τα περίεργα και πως τα βλέπουμε τα πράγματα γενικά..

οι φιλοι μας

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ. ΓΕΙΤΟΝΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ  BAPBAPOYΣ  ΠΟΥ.ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤIOYΣ ΤΡΟΠΟΥΣ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ "ΠIΣΩΠΛΑΤΑ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ . ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ. ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ;;;ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;; ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΕΝΑ ΙΡΑΚ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ...

Ψεκασμοί με το κιλό

ναι, μάς ψεκάζουν και σκοτεινές δυνάμεις μοιράζουν τον κόσμο. Για αυτό φαίνεται πήγε ο Τέρενς Κουίκ στην Astana που, κατά τους νεοταξικοσυνωμοσιολόγους, είναι η πρωτεύουσα της νέας τάξης, για να συμμετάσχει στο μοίρασμα του κόσμου και να υπογράψει εκ μέρους της Ελλάδας. Εξωγήινοι ολέ!

@Ψεκασμοι με το κιλό

Εσύ συνέχισε τον ύπνο σου και μη σε νοιάζει... Όλα καλά!

Γιώργος

Όλα αυτά τα λες επειδή τα πιστεύεις, ή απλώς σου ξεφεύγουν λόγω έντονης οινοποσίας;

Μας πρήξανε

Δικιο εχεις φιλε, αλλα δεν προκειται να σου απαντησουν. Το μονο που θα κανουν ειναι να σε βρισουν γιατι διαθετουν νοημοσυνη χιμπατζη, οι απογονοι του.....Αριστοτελη και του Ευρυπιδη.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mloizou0

Μητσοτάκης για τις αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος»: Το ερώτημα είναι αν ο κ. Τσίπρας το γνώριζε - Γεννηματά: Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε; - Αμηχανία σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου - Επικρίσεις εκ των έσω από τον γγ του υπουργείου Εσωτερικών: Αν το είχανε ψάξει καλύτερα, δεν θα γινόταν η πρόταση

41
4751682

«Ουδέποτε πρόκειται ν' αποδεχθούμε οιαδήποτε πρόκληση, η οποία προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες, παραχαράσσει βάναυσα την Ιστορία και παραβιάζει το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο», δήλωσε από την Καλαμάτα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

23
varemenos

Σύμφωνα με πληροφορίες της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος» στην Αυστραλία,  η Επιτροπή Εορτασμού Εθνικής Επετείου που τον προσκάλεσε στη Μελβούρνη επιδίωξε να ανακαλέσει την πρόσκληση αλλά ήταν αργά..

67