Κουτσούμπας σε Τσίπρα: Mικρό καλάθι για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων

Κουτσούμπας σε Τσίπρα: Mικρό καλάθι για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ η ενημέρωση», σχολίασε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ- Δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για λύση 






Κουτσούμπας σε Τσίπρα: Mικρό καλάθι για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων
Μετά τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Φώφη Γεννηματά την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου, πέρασε περίπου στις 13:30, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό και συγκεκριμένα για όσα συζητήθηκαν με τον κ. Ζάεφ στο Νταβός.

Ο κ. Κουτσούμπας χρειάστηκε να περιμένει λίγο, καθώς έφτασε στο Μαξίμου λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με την κυρία Γεννηματά.

Στον σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε «κάλλιο αργά παρά ποτέ η ενημέρωση. Προσέρχομαι με μικρό καλάθι όσο αφορά τα αποτελέσματα. Είναι θετικό να αναπτύσσονται οι διακρατικές σχέσεις αλλά δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί. Προέχει να λυθούν θέματα εθνικιστικών τάσεων και Συντάγματος».


Κλείσιμο

Είχαμε μια αναλυτική ενημέρωση. Κρατάμε μικρό καλάθι. Εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες ανησυχίες για την περιοχή, την πολιτική ΝΑΤΟ & ΕΕ γι'αυτά τα ζητήματα, δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τις εξελίξεις στο θέμα της ΠΓΔΜ.

Κυρίαρχα ζητήματα, ο αλυτρωτισμός, η μη επαναχάραξη συνόρων και η αναγκαιότητα-άσχετα από διαπραγματεύσεις, σχέσεις καλής γειτονίας- να μην εφησυχάζει ο ελληνικός λαός, αφού δεν προβλέπεται άμεσα αλλαγή του Συντάγματος, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
  
«Ο Καμμενος έχει δική του άποψη, δεν ξέρει ούτε ο πρωθυπουργός τι θα κάνει», σχολίασε. 




Φωτογραφίες από την συνάντηση 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης