Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για Άδωνι και Χατζηδάκη

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για Άδωνι και Χατζηδάκη

«Εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς η επιλογή τους», σχολιάζει η Κουμουνδούρου – «Χαμηλού επίπεδου, ανακοινώσεις πανικού», απαντά η Συγγρού

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για  Άδωνι και Χατζηδάκη
Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την επιλογή Χατζηδάκη και Γεωργιάδη για τη αντιπροεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η Κουμουνδούρου σχολιάζει για τον Άδωνι ότι η διαδρομή του στην πολιτική αποδομεί το μετριοπαθές προφίλ που προσπαθεί να χτίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ενώ επικρίνουν την επιλογή Χατζηδάκη ότι σηματοδοτεί την «προσήλωση στις πιο ακραίες επιταγές της νεοφιλελεύθερης ατζέντας».  Άμεση ήταν η απάντηση της Συγγρού που κάνει λόγο για χαμηλού επιπέδου ανακοινώσεις πανικού. 

Κλείσιμο
«Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς, που συμβολίζει το «νέο» ξεκίνημα της ΝΔ, φτιαγμένο με τα πιο παλιά και φθαρμένα υλικά» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την τοποθέτηση των κυρίων Γεωργιάδη και Χατζηδάκη στην αντιπροεδρία της ΝΔ. 

Για τον κ. Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η μακρόχρονη διαδρομή του στην πολιτική, από τον ΛΑΟΣ ως τη ΝΔ έχει δώσει άπειρα δείγματα γραφής που αποδομούν το μετριοπαθές και ευρωπαϊκό προφίλ που προσπαθεί να χτίσει η νέα ηγεσία της ΝΔ. 

Παραλλήλως, ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει τη ΝΔ ότι η επιλογή του κ. Χατζηδάκη αποτελεί εγγύηση για την προσήλωση στις πιο ακραίες επιταγές της νεοφιλελεύθερης ατζέντας. 

Άμεση ήταν η απάντηση από την Συγγρού η οποία σε ανακοίνωσή της σημειώνει:  «Οι αλλεπάλληλες, χαμηλού επιπέδου, ανακοινώσεις πανικού και έλλειψης ψυχραιμίας της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνουν ένα μόνο: Ότι και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αναγνωρίζουν τη μεγάλη δυναμική της Νέας Δημοκρατίας και τη συνεχώς διευρυνόμενη απήχησή της στην ελληνική κοινωνία». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης