«Αδειάζει» τον Τατσόπουλο ο Σκουρλέτης: Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις του

«Αδειάζει» τον Τατσόπουλο ο Σκουρλέτης: Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις του

Σήμερα ο βουλευτής συναντάται με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ

«Αδειάζει» τον Τατσόπουλο ο Σκουρλέτης: Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις του
Για πολύ βαρύ κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Πέτρο Τατσόπουλο έκανε λόγο ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον Real Fm τονίζοντας ότι οι τελευταίες του δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και ότι «είναι εκτός τόπου και χρονου».

«Είναι πάρα πολύ βαρύ το κλίμα και οι τοποθετήσεις και του κ. Βίτσα και η δικιά μου δεν έχουν μόνο μια προσωπική διάσταση, απηχούν και μια συλλογική προσέγγιση ως ένα βαθμό, ένα κλίμα που έχει διαμορφωθεί απέναντι στον κ. Τατσόπουλο» είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

«Αντιλαμβάνεστε ότι οι δηλώσεις του, πέρα του ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η εμμονή να τις επαναλαμβάνει- και δεν η πρώτη φορά που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο- δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα πια στη συνεργασία μας» τόνισε, διευκρινίζοντας ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σκουρλέτης επιβεβαίωσε ότι σήμερα, Παρασκευή, ο βουλευτής έχει κληθεί από τον Αλέξη Τσίπρα σε συνεδρίαση με το προεδρείο της ΚΟ για να τα πουν από κοντά.

«Δεν μπορώ να προδικάσω ποια θα είναι η κατάληξη της αυριανής συζήτησης, αλλά σε κάθε περίπτωση, προσωπικά μιλώντας, θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις και παραπάνω φορές είναι ένας τρόπος που δεν ταιριάζει σε προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», συμλήρωσε ο κ. Σκουρλέτης.
Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης