Ο Χάρης Δούκας διόρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου «τζούνιορ» διευθύνοντα σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο

Ο Χάρης Δούκας διόρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου «τζούνιορ» διευθύνοντα σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο

Πρόκειται για τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, από τον πρώτο του γάμο και εγγονό του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

andreas_papandreou_junior
Ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ» αναλαμβάνει την προεδρία του Εθνικού Κήπου σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική ενώ μέχρι πριν λίγο διάστημα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη μακριά από την πολιτική. Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο ενώ βρέθηκε στη Βοστώνη προκειμένου να σπουδάσει οικονομικά. 

Ωστόσο πολύ γρήγορα εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και βρέθηκε στη Σουηδία προκειμένου να σπουδάσει Κοινωνιολογία. Ούτε, όμως, η κοινωνιολογία φάνηκε να του ταιριάζει και έτσι δύο χρόνια μετά βρέθηκε στο Λονδίνο, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.

Επιστρέφοντας στην Κρήτη βρέθηκε στα Χανιά όπου έκανε μεταπτυχιακό στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ). Εκεί, στην Κρήτη, βρήκε τελικά την Ιθάκη του. Κατά την παραμονή του στη Μεγαλόνησο, άρχισε να ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον διδάσκει μελισσοβελονισμό.

Ο μελισσοβελονισμός είναι βελονισμός που γίνεται με με κεντριά μελισσών σε αρθρώσεις του σώματος, πρακτική που βελτιώνει, μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενεργοποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό. Παράλληλα σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ, παράλληλα, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.

Προτού ασχοληθεί με τον βελονισμό εργάστηκε για ένα διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ για λίγο καιρό ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Από το 2014 ήταν ζευγάρι με την βολλεϊμπολίστρια Πωλίνα Πατραμάνη ενώ το 2019 απέκτησαν ένα κοριτσάκι ενώ λίγο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Σημειώνεται ότι η εταιρεία του δήμου Αθηναίων έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της «είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου.




Ειδήσεις σήμερα:

Σικελία: Αναστηλώθηκε Άτλαντας 8 μέτρων στον μεγαλύτερο δωρικό ναό του Δία που χτίστηκε ποτέ

Ιλαρά: Οδηγίες ΕΟΔΥ για ταξιδιώτες λόγω έξαρσης - Ποιοι πρέπει να είναι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις

Μπάκιγχαμ - Χάρι: Κινδυνεύω περισσότερο από τη μητέρα μου, η Αλ Κάιντα είχε σχέδιο δολοφονίας μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης