ΝΔ για τον Κασσελάκη στο τρακτέρ: Οι αγρότες θυμούνται πολύ καλά την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για τον Κασσελάκη στο τρακτέρ: Οι αγρότες θυμούνται πολύ καλά την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ

Για φθηνό επικοινωνιακό σόου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Πειραιώς

kasselakis_trakter
Ως φθηνό επικοινωνιακό σόου χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της την εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ αγρότη στο μπλόκο της Κουλούρας στην Ημαθία.

Με αφορμή, δε, το γεγονός ότι το ίδιο είχε κάνει και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Πειραιώς κάνουν λόγο για «μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα» τονίζοντας ότι οι αγρότες «θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου, ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε και αυτός σήμερα σε ένα τρακτέρ – μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα.

Οι αγρότες όμως θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019. Δεν ξεχνούν τους πολύ υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, τη φορολόγηση των ενισχύσεων από το πρώτο ευρώ, το νόμο Κατρούγκαλου, τις μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τον αυξημένο ΦΠΑ σε γεωργικά μηχανήματα, ζωοτροφές και λιπάσματα, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί και τόσα άλλα.

Κλείσιμο
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουν με έργα και θα δίνουν λύσεις σωστές, δίκαιες και γρήγορα εφαρμόσιμες στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Η ζωή του χρυσού κοριτσιού της Ελλάδας που χορεύει στο νερό - Η καταγωγή, η τηλεόραση, η πρόταση γάμου

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Έκανε λάθος αγορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, νόμιζε ότι είναι Γλυφάδα και του βγήκαν Θρακομακεδόνες με λύκους

Πατέρας μαθητή επιτέθηκε σε καθηγήτρια Γυμνασίου στα Καλύβια η οποία έβγαλε εκτός αίθουσας τον γιο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης