Εκλογές 2023 - Λοβέρδος: Η πατρίδα πάνω απ’ όλα - Ταύτισα τη ζωή μου με το ΠΑΣΟΚ

Εκλογές 2023 - Λοβέρδος: Η πατρίδα πάνω απ’ όλα - Ταύτισα τη ζωή μου με το ΠΑΣΟΚ

 «Είμαι σταθερά απέναντι στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία τους και αποτελώ εμπόδιο στα τρελά σενάρια για συγκυβέρνηση με Βαρουφάκη», τόνισε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Μαρούσι

_TAK7667_2
«Ζητώ να μου δώσετε δύναμη. Θα είναι για το καλό του τόπου. Ταύτισα τη ζωή μου με το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω στο κέντρο και την κεντροαριστερά. Είμαστε ο πιο ωφέλιμος πολιτικός χώρος για την πατρίδα». Με αυτή τη φράση έκλεισε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Μαρούσι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος σε μια μεγάλη συγκέντρωση με κόσμο και παλμό στην περιφέρεια του τον Βόρειο Τομέα Αθηνών υπογράμμισε ότι η μάχη της 21ης Μαΐου έχει τρεις στόχους: «η πατρίδα πάνω απ’ όλα, η Ελλάδα μας, το ΠΑΣΟΚ, η παράταξή μας που άλλαξε τη χώρα με δρόμους, πανεπιστήμια, σχολεία, δημιουργία μεγάλης και ικανοποιημένης μεσαίας τάξης, τοπική αυτοδιοίκηση, όλα έργα ΠΑΣΟΚ και τρίτον ο προσωπικός μου αγώνας», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε οτι το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος προσωπικά έχουν δεθεί με τους συμπολίτες τους με πολιτικότητα και αξιοπρέπεια και όχι με ρηχά, συμφεροντολογικά και λαϊκίστικα δεσμά ενώ άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ (δίνοντας έμφαση στις συντάξεις) και κυρίως στη Νέα Δημοκρατία, την οποία κατηγόρησε ότι πολιτεύεται με τα ίδια προτάγματα που είχε και το 2019 (αιχμή του δόρατος ήταν η αξιολόγηση).

_TAK7638
_TAK7667
_TAK7670
Κλείσιμο


Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε επίσης οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει. «Δεν είμαστε κόμμα-αντιρρησίας. Χάσαμε πολίτες και πολιτικούς. Όχι άλλο! Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι δε αφορά τον πόλεμο που δέχεται διαχρονικά από τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι υπάρχει πολιτική εξήγηση. «Είμαι σταθερά απέναντι στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία τους και αποτελώ εμπόδιο στα τρελά σενάρια για συγκυβέρνηση με Βαρουφάκη».

«Αν με τιμήσετε με την ψήφο σας, την τιμή θα σας την ανταποδώσω αμέσως. Είμαι έτοιμος. Δεν χρειάζομαι φροντιστήριο. Είμαι εδώ για την πατρίδα, για την παράταξη» κατέληξε ο Α.Λοβέρδος στην ομιλία του στο Μαρούσι.


Ειδήσεις σήμερα:

Το παράλληλο νόμισμα ενώνει οριζόντια Βαρουφάκη, Βελόπουλο και... ολίγον Τσακαλώτο

ΕΛ.ΑΣ: Πώς η σύλληψη Αλβανού οδήγησε σε κύκλωμα που «εξαφάνιζε» super cars και Smart από Βούλα και Γλυφάδα

Μαγνησία: «Αισθανόταν ήδη νεκρή» - Τι έγραψε σε επιστολές της η 18χρονη που κρεμάστηκε
________________

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης