Νέα βίντεο από το χάος που προκλήθηκε στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη όταν ένα τζιπ μπήκε στον δρόμο με 100 χλμ./ώρα με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχό του και να πέσει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα με περίπου 40 να έχουν υποστεί ζημιές φέρνει στη δημοσιότητα το protohema.gr.
Στα βίντεο αποτυπώνονται οι ζημιές που προκάλεσε ο μεθυσμένος οδηγός ο οποίος για αρκετά μέτρα κινείτο ανεξελέγκτα με το τζιπ μέχρι να σκάσουν τα λάστιχά του.
Τον οδηγό ακινητοποίησαν έξω από γυμναστήριο πολίτες οι οποίοι τελικά τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός έστριψε με ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων από την οδό Γ' Σεπτεμβρίου στην Κεφαλληνίας και άρχισε διαδοχικά να χτυπά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες και μικρότερες ζημιές σε περίπου 40 από αυτά.
Δείτε βίντεο: Κυψέλη: Νέα βίντεο μετά το χάος από το τζιπ που μπήκε με 100 χλμ./ώρα στην Κεφαλληνίας - Πολίτες ακινητοποίησαν τον οδηγό
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.