Νέα βίντεο από το χάος που προκλήθηκε στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη όταν ένα τζιπ μπήκε στον δρόμο με 100 χλμ./ώρα με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχό του και να πέσει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα με περίπου 40 να έχουν υποστεί ζημιές φέρνει στη δημοσιότητα το protohema.gr.
Στα βίντεο αποτυπώνονται οι ζημιές που προκάλεσε ο μεθυσμένος οδηγός ο οποίος για αρκετά μέτρα κινείτο ανεξελέγκτα με το τζιπ μέχρι να σκάσουν τα λάστιχά του.
Τον οδηγό ακινητοποίησαν έξω από γυμναστήριο πολίτες οι οποίοι τελικά τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός έστριψε με ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων από την οδό Γ' Σεπτεμβρίου στην Κεφαλληνίας και άρχισε διαδοχικά να χτυπά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες και μικρότερες ζημιές σε περίπου 40 από αυτά.
Δείτε βίντεο: Κυψέλη: Νέα βίντεο μετά το χάος από το τζιπ που μπήκε με 100 χλμ./ώρα στην Κεφαλληνίας - Πολίτες ακινητοποίησαν τον οδηγό
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.