Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αρετή Αθανασίου του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Αρετή Αθανασίου του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου

Το tweet της έχει ανακαλυφθεί αν και το διέγραψε, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης - Τι απαντά η ίδια με αναρτήσεις της

adonis-georgiadis-gia-siriza
Στην αποκάλυψη του ονόματος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλυψε πρώτο στο διαδίκτυο το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου ως της γυναίκας που υπέβαλε την καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη που οδήγησε στη διαγραφή του ευρωβουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωομάδα του προχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης «το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε, είναι Αρετή Αθανασίου».

«Αυτή έγραψε πρώτη το όνομα και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη


Η ανάρτηση της Αρετής Αθανασίου που έγινε στις 18:02 το απόγευμα της Δευτέρας 17 Απριλίου

Κλείσιμο
athanasio-areti


Για πρόσωπο γνωστό στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο νωρίτερα και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας στον ΣΚΑΙ ότι πριν γίνει γνωστό το όνομα του θύματος δημοσιογράφοι του τηλεφωνούσαν και τον ρωτούσαν ποια ήταν η καταγγέλλουσα

«Τους απαντούσα ότι και να το ήξερα δεν θα τους έλεγα. Θα χτυπούσαμε δυο φορές το θύμα; Και ξαφνικά διακινείται ένα όνομα και βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει ότι υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την διακίνηση του ονόματος. Το ξέρουμε το όνομα. Και πήρα να ρωτήσω και μου είπαν και το όνομα. Δεν είναι δικό μου θέμα το πω. Να το πει το κόμμα μου. Κάποιος το διακίνησε το όνομα»

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι πρόκειται για ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs1ds1k66v9l)


Η απάντηση της Αρετής Αθανασίου

Εν τω μεταξύ το πρωί της Παρασκευής η Αρετή Αθανασίου αναφέρει ότι δεν είναι αυτή που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας υποστηρίζοντας σε ανάρτησή της ότι αυτό είχε ήδη δημοσιευθεί σε ιστοσελίδες.

Δείτε την ανάρτησή της:

««Αυτή το έκανε!»

«Το ακκαουντ
@AretiAthanasiu
έγραψε πρώτο το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου!»

Θα ξεκινήσω από τον επίλογο. Δεν είμαι ελέφαντας. Αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Η πραγματικότητα όμως μπορεί. Το google μπορεί. Και υπήρξαν ευτυχώς πολλοί άνθρωποι- άγνωστοι σε μένα άνθρωποι- που μπήκαν στον κόπο να το αποδείξουν και τους ευχαριστώ. Για την ιστορία και μόνο και για να καταγραφεί, θα πω ότι ΔΕΝ διέρρευσα εγώ τα στοιχεία, ότι όταν ανέβηκε το δικό μου tweet, η είδηση έτρεχε τουλάχιστον 30' με αστρική ταχύτητα, την είχα δει και διαβάσει σε πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τα sítes αναρτούσαν τα στοιχεία και φωτογραφίες της καταγγέλλουσας, το ένα μετά το άλλο, και μια εφημερίδα (Απογευματινή) ετοίμαζε με αυτά το πρωτοσέλιδό της. Αυτά είναι γεγονότα που τα ξέρουν ακόμη και όσοι τα έχουν αντιστρέψει και τα εργαλειοποιούν εναντίον μου. Αυτό που έχω να πω λοιπόν σε όλους αυτούς που με τόσο πάθος με «έδειξαν» υψώνοντας τα λασπωμένα τους δάκτυλα, είναι ότι δεν υπερασπίζεσαι ένα θύμα βιασμού και κακοποίησης που διέρρευσε η ταυτότητά του και στοχοποιήθηκε, στοχοποιώντας έναν άλλο άνθρωπο και δημιουργώντας ένα άλλο «θύμα» γιατί έτσι βολεύει το αφήγημά σου.

Τα κίνητρα των πολλαπλών αυτών αναρτήσεων που με συκοφαντούν είναι εμφανή. Η τοξικότητα μεγάλη. Τα σχόλια, γελοία, προσβλητικά, χυδαία, σεξιστικά, εμετικά, δείχνουν την «ποιότητα» και το ήθος όσων τα εκτοξεύουν. Και τα έχω συγκεντρώσει όλα, για κάθε νόμιμη χρήση. Η λάσπη είναι λάσπη μα όταν ξεραίνεται πέφτει. Η ιστορία του κάθε ανθρώπου γράφεται από τον ίδιο και τον ακολουθεί. Η δική μου, ενδεχομένως, να έχει κάτι να πει. Και είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί την αλήθεια μου.»

athanasiou-5

Η νέα της ανάρτηση

athanasiou_areti

Ειδήσεις σήμερα:

«Καταδικάζουμε… αλλά αν είναι στημένο πριν τις εκλογές;» - Κι άλλη υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ «χτυπά» για Γεωργούλη

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση επιπέδου «μαφίας» - Εμπλέκονται και εν ενεργεία αστυνομικοί

Άνδρας σε πτήση ξεσπά για το κλάμα μωρού: «Πλήρωσε αυτός ο μ… παραπάνω για να φωνάζει;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης