Τσίπρας για Παππά: Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι

Τσίπρας για Παππά: Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι

«Η κυβέρνηση προοσέκρουσε με φόρα στην αλήθεια, έσπασε τα μούτρα της και ανέκρουσε πρύμναν» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ: «Πρώτη φορά πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει που κορυφαίο στέλεχός του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία»

tsipras_siriza
«Η βασική κατηγορία περί δήθεν δωροληψίας για το Νίκο Παππά αποσύρεται υπό το φόβο ότι θα τους εξέθετε βαρύτατα η ίδια η δικαιοσύνη. Πήγαν για μαλλί, βγαίνουν κουρεμένοι», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter. «Άνθρακες ο θησαυρός», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση προσέκρουσε με φόρα στην αλήθεια, έσπασε τα μούτρα της και ανέκρουσε πρύμναν».

ΝΔ: «Πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει που κορυφαίο στέλεχός του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία»
 

«Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία! Ο κ. Τσίπρας, πρώην Πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος  υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ. Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα. Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του.
 
Καλύπτει τον “πρωταγωνιστή” των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ. Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα. Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του», σημείωσε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Πατέρας Καρολάιν για πιλότο: Μακάρι να του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο

Μύκονος: Καρέ-καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός του σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν - Του χτυπούσαν το κεφάλι στον τοίχο

Έλληνας αστυνομικός ζητάει οικονομική ενίσχυση για να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης