Μετά από τη δημοσιοποίηση ορισμένων άκρως σεξιστικών σχολίων που είχε διατυπώσει σε ραδιοφωνική εκπομπή πριν από 12 χρόνια ο Ντόναλντ Τραμπ για την Λίντσεϊ Λόχαν, η Τζέιμι Λι Κέρτις εξαπέλυσε επίθεση στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.
Η Κέρτις, η οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Λόχαν στην ταινία Freaky Friday τη χρονιά πριν από την επίμαχη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ στον Χάουαρντ Στερν, έγραψε σε ανάρτησή της: «Πώς τολμάς; Χρειαζόταν βοήθεια», παραθέτοντας μάλιστα το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο οποίο ο Τραμπ είκαζε ότι η - εξαιρετικά νεαρή τότε - ηθοποιός ήταν «φοβερή στο κρεβάτι» ακριβώς επειδή αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Υπενθυμίζεται ότι η Λίντσεϊ Λόχαν εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στην προσωπική της ζωή, με τον πατέρα της να έχει εμπλακεί σε μια νομική μάχη και την ίδια να έχει αρχίσει να «πειραματίζεται» με καταχρήσεις.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία