«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ!

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ!

Η διάσημη ηθοποιός υπέβαλε  αίτηση διαζυγίου - Δεν συμφωνεί με τον τρόπο που θέλει ο σύζυγός της να μεγαλώνει τα έξι παιδιά τους και ζητά την επιμέλειά τους- «Θλιμμένος» δηλώνει ο ηθοποιός

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ!
Σαν «βόμβα» έσκασε σήμερα η είδηση ότι η Angelina Jolie έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt. Σύμφωνα με το έγκυρο site ΤΜΖ, η ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση της, τη Δευτέρα, αναφέροντας πως έχει αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της.

Η Jolie, επίσης, κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια -τη φυσική, και όχι τη νομική, όπως διευκρινίζεται- των έξι παιδιών τους, ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά, διευκρινίζει ο ιστότοπος ΤΜΖ.

Δείτε την αίτηση
διαζυγίου
Κλείσιμο


Μπραντ Πιτ: Είμαι θλιμμένος, έχει σημασία η ευημερία των παιδιών

Η πρώτη αντίδραση και δημόσια παραδοχή από την πλευρά του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο ήρθε πριν από λίγο με δήλωσή του στο People. Ο Πιτ δήλωσε ιδιαίτερα θλιμμένος από το διαζύγιο και πρόσθεσε ότι αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η ευημερία των παιδιών του. Για το λόγο αυτό ζήτησε από τον Τύπο να τα σεβαστεί ("να τους δώσει χώρο") σ' αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.  

Σύμφωνα με το περιβάλλον της ηθοποιού η Angelina, δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που ήθελε ο σύζυγός της να μεγαλώνει τα παιδιά τους και αρκετές φορές είχαν συγκρουστεί γι' αυτό το θέμα. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Jolie είναι πολύ «εκνευρισμένη» με τον Pitt για το ζήτημα αυτό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Jolie δεν ζητά διατροφή ή κάποια συζυγική υποστήριξη από τον Brad Pitt.

Το ζευγάρι χωρίζει έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούλιο, όταν είχαν βγει για φαγητό στα γενέθλια των διδύμων τους, Knox και Vivienne, στο West Hollywood.

Ο δικηγόρος της πασίγνωστης πρωταγωνίστριας επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ότι η Jolie κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» ανέφερε ο κ. Ρόμπερτ Όφερ.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού με τα δίδυμα του τον Ιούλιο





















Δείτε βίντεο με εικόνες από τον γάμο του ζευγαριού πριν περίπου δύο χρόνια:
  


Δείτε στο βίντεο οικογενειακές στιγμές της Jolie με τον Pitt



To ζευγάρι στην πρεμιέρα της ταινίας «By the Sea» που πρωταγωνιστούν μαζί:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης