Οικογενειακές στιγμές στην Πάρο περνάει η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, με την Instagrammer να δημοσιεύει υλικό από την απόδρασή τους στα social media.
Το ζευγάρι επέλεξε το νησί των Κυκλάδων για τις καλοκαιρινές διακοπές με τις κόρες του. Σε δημοσίευση που έκανε η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, μοιράστηκε φωτογραφικό υλικό από την καθημερινότητά τους εκεί. Σε ορισμένα στιγμιότυπα εμφανίστηκαν οι τέσσερις τους, ενώ σε άλλα το ζευγάρι μόνο του.
Η Χριστίνα Μπόμπα συμπεριέλαβε στην ανάρτησή της φωτογραφίες με τις κόρες της να παίζουν στην παραλία ή να κάνουν άλλες δραστηριότητες στο νησί. Μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής της περιέγραφε κάθε φωτογραφία με μία λέξη ή φράση. Πιο αναλυτικά, σημείωσε: «Ξανά μαζί. Αυτοί είμαστε εμείς. Οπα. Ταξιδιώτες. Κουτσό. Γίγαντες, αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό. Αγαπημένο μαγιό. Η αγαπημένη μας έξοδος: αγοράζουμε βιβλία. Γιορτάζοντας την αγάπη. Χαλαρά πρωινά. Ασταμάτητο παιχνίδι. Διάθεση ηλιοβασιλέματος. Πρωινός ήλιος. Λειτουργία μαϊμούς ενεργή. Αυτό είναι αγάπη. Χαλαρώνοντας. Κολύμπι. Απλώς εγώ».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).