Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές από την πιο όμορφη, αλλά και απαιτητική, περίοδο της ζωής της.
Η αθλητικογράφος έχει ήδη μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και όπως είναι φυσικό, έχει αποσυρθεί προσωρινά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, εστιάζοντας αποκλειστικά στην αναμονή του μωρού της. Στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν.
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποτύπωσε την καθημερινότητα μιας εγκύου στις τελευταίες της ημέρες πριν τον τοκετό. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται φανερά εξαντλημένη, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Όταν σε ρωτούν πώς πηγαίνουν οι τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης…»
Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι «Behind These Hazel Eyes», με την ίδια να γράφει πάνω στην ανάρτηση πως δεν μπορεί ούτε να αναπνεύσει, ούτε να κοιμηθεί και γενικά «με το ζόρι αντέχει».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς