Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε με τους 15 εκατ. διαδικτυακούς της φίλους μια εικόνα από την φρίκη του πολέμου στη Συρία στην προσπάθειά της να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας από την προσωπική της ζωή στις ανθρωπιστικές της δράσεις.
«Συρία: Πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια», υπογράμμισε σε insta story η Τζολί και πρόσθεσε: «Η Συρία έχει αποδεκατιστεί από σχεδόν 14 χρόνια συγκρούσεων, εκτοπισμού και οικονομικής επιδείνωσης. Ενώ η πρόσφατη αλλαγή στην κυβέρνηση φέρνει μια ευκαιρία για μια νέα αρχή, εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια και οι βασικές ανάγκες να μην καλύπτονται».
Δείτε την ανάρτηση
Οι πληροφορίες προέρχονται από το Νορβηγικό Συμβούλιο Προσφύγων (NRC), μια οργάνωση που υπερασπίζεται τους εκτοπισμένους και τα δικαιώματά τους. Η ηθοποιός, γνωστή για τη δράση της ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, είχε συνεργαστεί ξανά με το NRC, στην Ιορδανία και την Υεμένη, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.