O Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην ταινία «Maria», όπου η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται τη διάσημη σοπράνο, Μαρία Κάλλας. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων εξέφρασε την αντίθεσή του με τον τρόπο που παρουσιάζεται στην ταινία η «ντίβα της όπερας».
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε πως η Αντζελίνα Τζολί έχει μια μανιέρα και σε όλους τους ρόλους «κάνει την τρελή», πράγμα που δεν ταίριαζε στη Μαρία Κάλλας.
«Η Αντζελίνα Τζολί ήταν ανίκανη να παίξει την Κάλλας. Έχει μια μανιέρα σε όλους τους ρόλους να κάνει την τρελή. Η Μαρία Κάλλας δεν ήταν τρελή», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6oxqr38nazd)
Στη συνέχεια, τόνισε πως έπρεπε οι Έλληνες να ασκήσουν βέτο και να μην κυκλοφορήσει η ταινία, όχι μόνο για τον τρόπο που έπαιξε η Τζολί, αλλά και γιατί «η Κάλλας θεωρείται ελληνικό brand».
«Οι Έλληνες θα έπρεπε να ασκήσουμε βέτο. Η Κάλλας είναι ένα ελληνικό brand που μόνο οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Θα έπρεπε να παίρνουν άδεια. Αυτά που λέω μπορεί να ακούγονται ανεδαφικά, αλλά στο εξωτερικό έτσι είναι. Στην Ελλάδα τα χαρίζουμε όλα», τόνισε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.