Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν ο Κώστας Νικούλικαι η Κατερίνα Μαούτσου, όπως ανακοίνωσε η ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η σύντροφος του ηθοποιού μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη της και προκαλώντας θετικά σχόλια από φίλους και διαδικτυακούς ακόλουθους.
Δείτε τη δημοσίευση
Το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία 4,5 χρόνια.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε δηλώσει για τη σύντροφό του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν απορρίπτω τον γάμο και λέω τι είναι αυτά και δεν θέλω, αλλά αν αυτό είναι κάπως, αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση ναι γιατί να μη γίνει; Δεν θα αλλάξει και κάτι, νιώθω πως ο γάμος δεν είναι κάτι για εμένα, είναι κάτι για όλους τους υπόλοιπους, για αυτούς που θα έρθουν, θα χαρούν. Το εκτιμώ και θα πάρω και την αγάπη τους και τη χαρά τους αλλά εντάξει. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο. Οπότε πάμε λίγο να γεμίσουμε λίγο αυτό το πράγμα και άμα προκύψει μετά κάτι άλλο».
Σε άλλες δηλώσεις του, ο Κώστας Νικούλι είχε πει: «Βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ, είμαστε 4,5 χρόνια μαζί. Για εμένα είναι δώρο που έχω έναν άνθρωπο που εκτιμά».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.