Το ζευγάρι οργάνωσε τη βάφτιση σε κτήμα των νοτίων προαστίων, ενώ νονές του κοριτσιού ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα και μία φίλη της Αντιγόνης Ψυχράμη.
Η παρουσιάστρια έχει έρθει πολύ κοντά με το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, μέσα από τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μακαλιά σε εκπομπή.
Η μικρή πήρε το όνομα Αριάδνη. Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί, τον 7χρονο Χάρη. Η βάφτιση έγινε σε boho στυλ, με τον στολισμό να αποτελείται από αποξηραμένα λουλούδια σε καφέ και ροζ αποχρώσεις.
Καλεσμένες ήταν πολλές γνωστές προσωπικότητες, όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Λάμπρος Φισφής, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Παρθένα Χοροζίδου και άλλοι.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.