O 8oς κύκλος του My Style Rocks ξεκίνησε πολύ διαφορετικά από τους προηγούμενoυς.
Το τηλεοπτικό κοινό έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να δει τη διαδικασία διαλογής των γυναικών που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d45csa7w2gkh)
Στην κριτική επιτροπή βρίσκονται ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Γιώργος Καράβας. Την εμφάνισή της στην πασαρέλα του My Style Rocks έκανε πρώτη ηEmilia Vodos, όχι όμως στον ρόλο της παίκτριας.
«My Style Rocks χωρίς Εμιλία δεν γίνεται. Ήρθα να σας κάνω ποδαρικό, να δω τον Γιώργο και να φύγω. Όλα είναι πολύ διαφορετικά σήμερα, πολύ ωραία, την εμπειρία μου θα την έλεγα μοναδικπή και ξεχωριστή κι άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Έκανε τα όνειρά μου ποραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d45d6iqkpitt)
Στη συνέχεια, έδωσε μια συμβουλή στις παίκτριες που θα μπουν στον διαγωνισμό.
«Να είναι ο εαυτός τους, να δείξουν προσωπικότητα, γιατί ο κόσμος θέλει προσωπικότητα, δεν θέλει να δει άψυχα ρούχα και να κάνουν το κομμάτι τους», είπε κλείνοντας.
Κλείσιμο
Τέλος, ανέλαβε να παρουσιάσει τις παίκτριες στην κριτική επιτροπή.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών