Κώστας Μαρτάκης: Πιστεύω ότι θα σκίσουμε στη Eurovision

Κώστας Μαρτάκης: Πιστεύω ότι θα σκίσουμε στη Eurovision

Το σχόλιό του για το σημείο «τα, τα, τα» στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που χαρακτηρίστηκε από την Εύη Δρούτσα ως κλοπή από άλλο κομμάτι

eurovision_martakis
Ο Κώστας Μαρτάκης σχολίασε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι που στέλνει η Ελλάδα στη Eurovision 2024 αλλά και τον σάλο που προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες, με το ξέσπασμα της Εύης Δρούτσα για τον στίχο «τα, τα, τα».

Ο τραγουδιστής βρισκόταν σε μια εκδήλωση όταν τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Στην ερώτηση για το ελληνικό τραγούδι της Eurovision, ο Κώστας Μαρτάκης είπε στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Μ' αρέσει πάρα πολύ, είναι πραγματικά τόσο κολλητικό που νομίζω ότι θα σκίσουμε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czsgqtvo9kqp)


Στην πορεία ρωτήθηκε αν το σημείο του «Ζαριού» που λέει «τα, τα, τα» του θυμίζει το κομμάτι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, κάτι το οποίο υποστηρίζει η στιχουργός Εύη Δρούτσα, ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε «όχι».

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Όχι» Το "τα, τα, τα"... όλοι έχουμε τραγουδήσει ένα "τα, τα, τα" και από πολύ μικρή ηλικία».

Κι άλλοι τραγουδιστές έχουν υποστηρίξει το κομμάτι «Ζάρι» που δίχασε το ελληνικό κοινό της Eurovision και όχι μόνο. Τις προάλλες, η Καλομοίρα είπε: «Το άκουσα είδα και το βιντεοκλίπ και μου άρεσε πάρα πολύ. Η Μαρίνα κάνει κάτι διαφορετικό, έξυπνο και το τραγούδι μου άρεσε από την αρχή. Έχει το ελληνικό στοιχείο, τα χρώματα και το οριεντάλ, πιστεύω θα πάει καλά».
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czqv8e1zzeq9)

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί η ελληνική αποστολή και η ίδια η Μαρίνα Σάττι, η Καλομοίρα δήλωσε: «Όταν κάνεις καινούργια πράγματα και καινούργιο ήχο, θέλει ένα λεπτό να το απολαύσει ο κόσμος. Εγώ θα της έλεγα "μην δίνεις σημασία στα σχόλια, προχώρα μπροστά και η Ελλάδα είναι όλη μαζί σου,. Απλά ένα λεπτό να το απολαύσουν το τραγούδι και να το καταλάβουν».


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί 21χρονος και 20χρονος σε τροχαίο στην Αριδαία - Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε κολώνα

Χρήστος Μιχαηλίδης-Ρόμπιν Σάιμς: Η μυθική ζωή, οι παράνομες αρχαιότητες, η Σχοινούσα και τα απομεινάρια μια τραγωδίας

H φρεγάτα «Ύδρα» έριξε με πυροβόλο κατά δυο UAVs στον Κόλπο του Άντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης