Monika: Με έχει προσεγγίσει κόσμος για να συνδεθεί ο δίσκος μου με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Monika: Με έχει προσεγγίσει κόσμος για να συνδεθεί ο δίσκος μου με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

«Το ότι συνδέεται με αυτή την κοινότητα, το θεωρώ ένα πλεονέκτημα κι αν με ρωτάς γιατί χρησιμοποιούν το pride, είναι επειδή αυτοί οι άνθρωποι, το έχουν περισσότερη ανάγκη να το ακούσουν» είπε χαρακτηριστικά

monika-43423
Η Μonika έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον δίσκο της, αλλά και τη σύνδεσή του με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Η καλλιτέχνιδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για το άλμπουμ της, με τίτλο «Proud».

Αφού ρωτήθηκε αν ο τίτλος αυτός συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, που χρησιμοποιεί συχνά αυτόν τον όρο, είπε: «Την λέξη proud και pride την χρησιμοποιεί η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως μία έκφραση για να δηλώσει πόσο περήφανη είναι για αυτό που είναι».

«Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για αυτό η κοινότητα και γιατί να μην είμαι υπερήφανος εγώ για αυτό που κάνω; Είναι ένα χτύπημα που δέχεται, επειδή χρησιμοποιεί αυτή την έκφραση. Δεν τρέχει τίποτα. Εσύ με αυτόν τον δίσκο, δίνεις ένα άνοιγμα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα; Της κλείνεις λίγο το μάτι; Το συνδέεις;», τη ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs5t7jum48nt)
Κλείσιμο

Εκείνη τότε, του απάντησε: «Δεν το έκανα εσκεμμένα. Το ότι συνδέεται με αυτή την κοινότητα, το θεωρώ ένα πλεονέκτημα κι αν με ρωτάς γιατί χρησιμοποιούν το pride, είναι επειδή αυτοί οι άνθρωποι, το έχουν περισσότερη ανάγκη να το ακούσουν».

«Πρέπει να ακούσουν ότι "είμαι περήφανος για αυτό που είμαι μέσα μου. Μην κοιτάς το εξωτερικό, τις ταμπέλες της κοινωνίας, δεν την ίδια την ψυχή μου, είμαι κι εγώ εδώ κι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, είμαι περήφανος για όλα αυτά που έχω επιλέξει στη ζωή μου, μη με χτυπάς συνέχεια, έχω κουραστεί να με χτυπάς και να απολογούμαι". Με έχει προσεγγίσει κόσμος για να συνδεθεί ο δίσκος», συμπλήρωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρανς ακτιβίστρια καλεί... στα όπλα: Aν με εμποδίσεις να μπω σε γυναικεία τουαλέτα θα είναι το τελευταίο σου λάθος!

Βίντεο: Έφτασαν Ελλάδα οι πρώτοι εγκλωβισμένοι από Σουδάν - Νέα επιχείρηση για διασωληνωμένο

Dentist Pass: Έξι μήνες ισχύ θα έχει η ψηφιακή κάρτα για παιδιά 6 -12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης