Netflix: 7 τηλεοπτικές σειρές που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα τον Μάιο

Netflix: 7 τηλεοπτικές σειρές που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα τον Μάιο

Ανάμεσά τους και το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Οι υποθέσεις και τα τρέιλερ

netfix-maios
Το Netflix ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει εντός του μήνα, νέες τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχουν προγραμματιστεί και οι καινούριες σεζόν από παλαιότερες εκπομπές του δικτύου.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς αναμένεται στις 16 Μαΐου στις 22:40 στο MEGA και θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Οι φαν του Bridgerton θα δουν το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν στις 16 Μαΐου, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η νέα σειρά «A Man in Full», με πρωταγωνιστή τον Τζεφ Ντάνιελς.

Ακολουθεί η λίστα με τις τηλεοπτικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Μάιο.

02/05/2024
Ένας Άντρας με τα Όλα του / A Man in Full
Κλείσιμο
Όταν ο μεγαλομεσίτης της Ατλάντας Τσάρλι Κρόκερ έρχεται αντιμέτωπος με την ξαφνική χρεοκοπία, πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα συγκρούονται, καθώς ο Τσάρλι υπερασπίζεται την αυτοκρατορία του από εκείνους που προσπαθούν να επωφεληθούν από την πτώση του.
A Man in Full | Official Teaser | Netflix

09/05/2024
Μπόντκιν / Bodkin
Το «Bodkin» είναι ένα σκοτεινό κωμικό θρίλερ για μια ετερόκλητη ομάδα podcaster που αναλαμβάνει να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση τριών αγνώστων σε μια ειδυλλιακή, παραθαλάσσια μικρή πόλη της Ιρλανδίας. Στην πορεία της έρευνάς τους όμως, οι πρωταγωνιστές ανακαλύπτουν μια ιστορία πολύ πιο μεγάλη και αλλόκοτη από αυτό που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Καθώς οι ήρωές μας προσπαθούν να διακρίνουν την αλήθεια από τη φαντασία, για την υπόθεση, τους συναδέλφους τους και, το πιο οδυνηρό, για τους εαυτούς τους, η σειρά θέτει υπό αμφισβήτηση την αντίληψή μας για την αλήθεια και αποκαλύπτει τις ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας για να δικαιολογήσουμε τις πεποιθήσεις μας και να αναγνωρίσουμε τους φόβους μας.
Bodkin | Official Trailer | Netflix
09/05/2024
Thank You, Next
Αφού συνήλθε από την προδοσία της πρώτης της αγάπης με τη βοήθεια των φίλων της και ενός όμορφου σεφ. μια επιτυχημένη δικηγόρος, η Λεϊλά Ταϊλάν, αναλαμβάνει την υπόθεση διαζυγίου της διάσημης τρίτης συζύγου Τούμπα Τεπέλογλου, γνωστή και ως υπόθεση της χρονιάς. Απέναντί της βρίσκεται ο Τζεμ Μουρατάν, ένας κατά συρροή δολοφόνος σχέσεων, ο οποίος χώρισε από τρεις διαφορετικές γυναίκες μέσα σε 15 χρόνια. Η Λεϊλά θα υπερασπιστεί την πελάτισσά της απέναντι σε αυτόν τον νάρκισσο με τον πιο παθιασμένο τρόπο. Ωστόσο αυτό το πάθος θα τινάξει στον αέρα όλη την κατάσταση.
Thank You, Next | Official Teaser | Netflix
16/05/2024
Maestro: Σεζόν 2 Maestro in Blue: Season 2
Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρώσει τον κύκλο της ιστορίας του με μια τρίτη σεζόν που θα έχει 4 επεισόδια.
Maestro | Β' Κύκλος|  ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Πέμπτη 16/5 22:40 (trailer)
16/05/2024
Μπρίτζερτον: Σεζόν 3, Μέρος 1 / Bridgerton: Season 3 Part 1
Στην τρίτη σεζόν, η Πενέλοπι Φέδερινγκτον (Νίκολα Κόφλαν) εγκαταλείπει οριστικά τον μακροχρόνιο έρωτά της για τον Κόλιν Μπρίτζερτον (Λουκ Νιούτον), αφού άκουσε τα απαξιωτικά του λόγια για εκείνη την προηγούμενη σεζόν. Έχει αποφασίσει, ωστόσο, ότι ήρθε η ώρα να βρει έναν σύζυγο, κατά προτίμηση κάποιον που θα της προσφέρει αρκετή ανεξαρτησία για να συνεχίσει τη διπλή ζωή της ως λαίδη Γουίσλνταουν, μακριά από τη μητέρα και τις αδερφές της. Καθώς όμως της λείπει αυτοπεποίθηση, οι προσπάθειες της Πενέλοπι για έναν γάμο αποτυγχάνουν παταγωδώς. Στο μεταξύ, ο Κόλιν επιστρέφει από τα καλοκαιρινά του ταξίδια με νέα εμφάνιση και μεγάλη έπαρση. Απογοητεύτεται, όμως, όταν βλέπει ότι η Πενέλοπι, το μόνο άτομο που τον εκτιμούσε για αυτό που ήταν, τον αποφεύγει. Θέλοντας να ξανακερδίσει τη φιλία της, ο Κόλιν προσφέρεται να δείξει στην Πενέλοπι πώς να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε αυτήν τη σεζόν να βρει έναν σύζυγο. Όταν όμως τα μαθήματά του αρχίζουν να αποδίδουν και με το παραπάνω, ο Κόλιν πρέπει να συνειδητοποιήσει αν τα συναισθήματά του για την Πενέλοπι είναι πραγματικά μόνο φιλικά. Η κατάσταση περιπλέκεται από τη ρήξη της Πενέλοπι με την Ελοΐζ (Κλόντια Τζέσι), η οποία βρίσκει μια νέα φίλη σε ένα απρόσμενο μέρος, ενώ καθώς η Πενέλοπι αυξάνει την παρουσία της στον καλό κόσμο, δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να κρατήσει μυστικό τον άλλο της εαυτό, τη λαίδη Γουίσλνταουν.
Bridgerton Season 3 | Official Trailer | Netflix
24/05/2024
Μάλιγκαν: Μέρος 2 / Mulligan: Part 2
Η πίστη δοκιμάζεται όταν η σκληρή πραγματικότητα της ζωής σε έναν άδειο, κατεστραμμένο από εξωγήινους πλανήτη αρχίζει να βυθίζει τον Πρόεδρο Μάλιγκαν και την ομάδα των επιζώντων του. (Χωρίς υδραυλικά! Χωρίς φαγητό! Οι ταινίες είναι απλώς παραστάσεις τώρα!) Για να φτιάξουν ξανά την κοινωνία θα πρέπει να ξεπεράσουν τους άγριους ανιχνευτές, ένα κρουαζιερόπλοιο με ένα θανατηφόρο μυστικό και ο ένας τον άλλον.
netfix-maios112321
31/05/2024
Δεν Είσαι Μόνη / Raising Voices
Η Άλμα είναι 17 χρονών και πρόκειται να τελειώσει το λύκειο. Η Γκρέτα και η Νάτα είναι οι δύο κολλητές της. Γνωρίζονται από μικρές, βγαίνουν μαζί και αντιμετωπίζουν τα συνηθισμένα προβλήματα της ηλικίας τους: τον παραγκωνισμό, τη ζήλια, προβλήματα με τους γονείς τους, αλλά και τοξικές σχέσεις... Όταν όμως το προφίλ @Iam_colemanmiller δημοσιεύει μια φωτογραφία με τη λεζάντα "Αυτή είμαι εγώ πριν με βιάσουν", η κανονικότητα εξαφανίζεται και όλα αλλάζουν. Πώς και πότε συνέβη αυτή η επίθεση; Ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ; Πόση αλήθεια υπάρχει σε αυτήν την κατηγορία και ποιος είναι το πραγματικό θύμα;

netfix-maios112_2
Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: 44χρονη έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια του παιδιού της στο κέντρο του Ηρακλείου

Μεξικό: Δεκάδες καλεσμένοι γάμου στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης - Δείτε βίντεο

Ιωάννινα: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στο κέντρο της πόλης - Νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης