H Tέτα Καμπουρέλη μίλησε για την εμφάνισή της, τις προτάσεις που δέχεται στην τηλεόραση, αλλά και το θέατρο.
Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ήρρεμη, βγαίνει αυτό μέσα από την ψυχή μου. Έχω αφήσει όλες τις άσχημες σκέψεις και καταστάσεις στο παρελθόν και ζω το μέλλον».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κυκλοφορώ περιποιημένη και έξω και μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα πρέπει να είναι άψογη μέσα στο σπίτι, όχι με τη ρόμπα. Εγώ φοράω τουλάχιστον τη βλεφαρίδα μου».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0y6u07sv3ld)
Η Τέτα Καμπουρέλη αναφέρθηκε επιπλέον, στις προτάσεις που έχει δεχτεί για την τηλεόραση.
«Μου έχει λείψει η τηλεόραση, έχω κάνει κατά καιρούς κάποιες συζητήσεις. Έχω υπάρξει σε ππάνελ και νομίζω ότι τα κατάφερα καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για το θέατρο, ανέφερε: «Εδώ και 6-7 χρόνια που υπάρχω στο θέατρο, μου αρέσει πολύ η υποκριτική. Θα είμαστε για δεύτερη σεζόν στη "Γέρμα" του Λόρκα. Άκουσα κι αρνητικά σχόλια πριν ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Όταν ανέβηκα, άκουγα μόνο θετικά».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Αν μου γίνει πρόταση για την Επίδαυρο και πιστέψω πολύ στον εαυτό μου, ούσα σίγουρη ότι θα τα καταφέρω, θα το κάνω. Δεν θα δώσω βάση στα αρνητικά σχόλια».
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.