Συναγερμός στο Ουισκόνσιν - Ένοπλος νεαρός προσπάθησε να μπει σε σχολείο

Συναγερμός στο Ουισκόνσιν - Ένοπλος νεαρός προσπάθησε να μπει σε σχολείο

Η απειλή εξουδετερώθηκε εκτός του σχολείου, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η τοπική σχολική κοινότητα - Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

wisconsin_school
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) σε μια σχολική κοινότητα στο Ουισκόνσιν, η οποία τέθηκε σε καθεστώς lockdown εξαιτίας της παρουσίας ενός ένοπλου νεαρού έξω από σχολείο μέσης εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κοινότητα Mount Horeb Area School District στο Facebook, απευθυνόμενη στα μέλη της, ο  ένοπλος προσπάθησε να μπει στο σχολικό κτίριο, αλλά δεν τα κατάφερε. «Υπήρξε ενεργός δράστης στο γυμνάσιο μας σήμερα το πρωί. Το άτομο δεν κατάφερε να παραβιάσει την είσοδο. Το αστυνομικό τμήμα βοηθάει στην εξέταση του κτιρίου μας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού μας» σημειώθηκε στην ανακοίνωση.



Κλείσιμο
Η κοινότητα ζήτησε από τον κόσμο να μείνει μακριά από το συγκεκριμένο γυμνάσιο, προσθέτοντας πως «οι μαθητές θα παραμείνουν σε καθεστώς lockdown σε όλα τα κτίριά μας. Οι αστυνομικές αρχές κυκλοφορούν σε όλο το γυμνάσιο για να επιβεβαιώσουν την ασφάλειά τους».



Σε νεότερη ενημέρωση, η σχολική κοινότητα ανέφερε πως «η απειλή εξουδετερώθηκε έξω από το κτίριο», ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί εντός του σχολείου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η 44χρονη που έπαθε ανακοπή στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της

30 χρόνια χωρίς τον Άιρτον Σένα - Πώς το δυστύχημά του έφερε επανάσταση στους κανόνες ασφαλείας της Formula 1


Υπουργείο Ναυτιλίας: Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης