Λόρα Μπενάντι: Η ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ απέβαλε ενώ βρισκόταν στη σκηνή - Η ανάρτησή της

Λόρα Μπενάντι: Η ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ απέβαλε ενώ βρισκόταν στη σκηνή - Η ανάρτησή της

«Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί, όπως έχουμε κάνει εμείς και τόσοι άλλοι στο παρελθόν» αναφέρει

lora-benanti
Η Αμερικανίδα ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ, Λόρα Μπενάντι αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Instagram πως απέβαλε, ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Όπως αναφέρει η βραβευμένη με Tony ηθοποιός, έχασε το μωρό που κυοφορούσε, κατά τη διάρκεια ενός show σε μία κρουαζιέρα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά όπως λέει, που βιώνει τον πόνο της απώλειας, αφού στο παρελθόν, είχε αρκετές ακόμα αποβολές.

Εξηγεί πως τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της είναι συντετριμμένοι, όμως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Η Λόρα Μπενάντι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα, με την ίδια πάνω στη σκηνή και κάτω από αυτή έγραψε:

«Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, εμφανίστηκα στη σκηνή για 2000 άτομα και απέβαλα. Ήξερα ότι θα συνέβαινε. Ξεκίνησε αργά το προηγούμενο βράδυ. Αν ήταν η πρώτη μας απώλεια ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Αλλά δυστυχώς, δεν είμαι ξένη στον πόνο και το κενό της απώλειας μιας εγκυμοσύνης. Είναι ένα μονοπάτι που έχω περπατήσει ξανά στο παρελθόν, χέρι-χέρι με τον σύζυγό μου. Αλλά αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με μερικούς από τους πιο ευγενικούς, πιο αγαπητούς ανθρώπους που θα έχω ποτέ την τιμή να μοιράζομαι το χώρο μαζί τους. Σας ευχαριστώ όλους σε αυτό το ακροατήριο για την παρουσία σας. Που με βγάλατε από τη θλίψη μου για εκείνη την ιερή ώρα. Ευχαριστώ την ορχήστρα μου που με κρατούσατε, άνευ όρων, στην καρδιά σας και το πλήρωμα που εργάστηκε τόσο σκληρά για να με κάνει να νιώθω όσο το δυνατόν πιο άνετα. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους συναδέλφους μου καλλιτέχνες που συσπειρώθηκαν γύρω μου και με τόση ευγένεια ανταποκρίθηκαν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μου. Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς παραγωγούς και τις ομάδες τους που θα μπορούσαν να δώσουν ένα masterclass για το πώς να χειριστούν μια προσωπική έκτακτη ανάγκη με ενσυναίσθηση και συμπόνια. Ευχαριστώ την αξιόλογη πεθερά μου και τον πεθερό μου που προστάτευσαν την Έλλα από την πραγματικότητα αυτής της εμπειρίας και της χάρισαν τις καλύτερες στιγμές της ζωής της ενώ "η πλάτη της μαμάς πονούσε". Ευχαριστώ αυτή τη μικρή ψυχούλα που με επέλεξε ως σπίτι της, έστω και για λίγο».

Συνεχίζει γράφοντας: «Ο Πάτρικ και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε και για το θαύμα των δύο μικρών κοριτσιών μας. Το ένα το κουβαλάω εγώ και το άλλο το κουβαλάει ένας επίγειος άγγελος. Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί, όπως έχουμε κάνει εμείς και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Τα μοιράζομαι όλα αυτά, όχι για να συγκεντρώσω συμπάθεια ή προσοχή, αλλά για να υπενθυμίσω στους πολλούς ανθρώπους και τις οικογένειες που έχουν υποφέρει και θα υποφέρουν με αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είστε μόνοι. Και για να το υπενθυμίσω και στον εαυτό μου».

Δείτε την ανάρτησή της:


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά - Ακάρ: «Μορατόριουμ» στο Αιγαίο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Συρμός του Προαστιακού παρέσυρε 16χρονο στον Ταύρο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παίζει με... μέσο τον αδελφό του στο ΝΒΑ, υποστηρίζουν οι Αμερικανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης