Ελένη Καστάνη για το πρόωρο τέλος της σειράς «Tι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Κάτι έγινε τότε με τον Ρήγα
Δεν μαλώσαμε ποτέ οι πρωταγωνίστριες μεταξύ μας, πρόσθεσε η ηθοποιός
Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τη μεταφορά της σειράς «Tι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στον κινηματογράφο, αλλά και για το πρόωρο φινάλε της.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τη σειρά, πού να ξέρω; Εμένα δεν με προσέγγισαν, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έτσι κι αλλιώς, εγώ ανήκω στην παλιά διανομή. Το είχα πει από την αρχή, ότι τα έργα ανήκουν στους δημιουργούς τους και μπορούν να τα κάνουν ό,τι θέλουν. Ήμουν από τις πρώτες που είχα κρούση τότε, γιατί έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Αλέξανδρο, δεν ξεχνώ αυτή την υπέροχη δουλειά, την οποία την είχα λατρέψει».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0wfdx512yo9)
Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο πρότζεκτ, είπε: «Δεν έχω αντίρρηση να ξαναπαίξω. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου έχουμε συνεργαστεί τόσες φορές κι όλα τα έργα τους, όταν έβαζαν δύο να πρωταγωνιστούν, κυρίως στο μυαλό τους είχαν εμένα και τη Χρύσα Ρώπα. Ακόμα κι έργα, που δεν έπαιξα εγώ, προοριζόταν για μένα ο ρόλος».
Τέλος, αναφέρθηκε στις συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» και τον λόγο που σταμάτησε πρόωρα η σειρά.
«Δεν μαλώσαμε ποτέ οι πρωταγωνίστριες μεταξύ μας. Έχουμε άλλωστε ξανασυνεργαστεί όλες μας και με επιτυχίες. Κάτι έγινε τότε με τον Ρήγα, από τους καβγάδες όμως που γίνονται παντού. Δεν ήταν κάτι τρομερό. Είχαμε όλες πρεμιέρα, έπρεπε να δίνουμε επεισόδια και δεν προλαβαίναμε. Τα γνωστά», είπε κλείνοντας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.