Ελένη Καστάνη για το πρόωρο τέλος της σειράς «Tι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Κάτι έγινε τότε με τον Ρήγα

Ελένη Καστάνη για το πρόωρο τέλος της σειράς «Tι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Κάτι έγινε τότε με τον Ρήγα

Δεν μαλώσαμε ποτέ οι πρωταγωνίστριες μεταξύ μας, πρόσθεσε η ηθοποιός

eleni-kastani
Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τη μεταφορά της σειράς «Tι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στον κινηματογράφο, αλλά και για το πρόωρο φινάλε της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τη σειρά, πού να ξέρω; Εμένα δεν με προσέγγισαν, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έτσι κι αλλιώς, εγώ ανήκω στην παλιά διανομή. Το είχα πει από την αρχή, ότι τα έργα ανήκουν στους δημιουργούς τους και μπορούν να τα κάνουν ό,τι θέλουν. Ήμουν από τις πρώτες που είχα κρούση τότε, γιατί έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Αλέξανδρο, δεν ξεχνώ αυτή την υπέροχη δουλειά, την οποία την είχα λατρέψει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0wfdx512yo9)
Κλείσιμο

Για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο πρότζεκτ, είπε: «Δεν έχω αντίρρηση να ξαναπαίξω. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου έχουμε συνεργαστεί τόσες φορές κι όλα τα έργα τους, όταν έβαζαν δύο να πρωταγωνιστούν, κυρίως στο μυαλό τους είχαν εμένα και τη Χρύσα Ρώπα. Ακόμα κι έργα, που δεν έπαιξα εγώ, προοριζόταν για μένα ο ρόλος».

Τέλος, αναφέρθηκε στις συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» και τον λόγο που σταμάτησε πρόωρα η σειρά.

«Δεν μαλώσαμε ποτέ οι πρωταγωνίστριες μεταξύ μας. Έχουμε άλλωστε ξανασυνεργαστεί όλες μας και με επιτυχίες. Κάτι έγινε τότε με τον Ρήγα, από τους καβγάδες όμως που γίνονται παντού. Δεν ήταν κάτι τρομερό. Είχαμε όλες πρεμιέρα, έπρεπε να δίνουμε επεισόδια και δεν προλαβαίναμε. Τα γνωστά», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εξι κατηγορούμενοι ένοχοι για τη φωτιά στο Μάτι - Αθωώθηκαν 15

Νέος Ποινικός Κώδικας από 1η Μαΐου - Φλωρίδης: Όταν λέμε φυλακή, το εννοούμε...

Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ στο Μαρούσι - Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης