Ο Γιώργος Καπουτζίδηςπαραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και μίλησε για το πόσο δύσκολη χρονιά ήταν για τον ίδιο η φετινή και τη συντροφικότητα.
Στην ερώτηση πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες ο ηθοποιόςκαι σεναριογράφος απάντησε: «Πιστεύω πως είναι η θάλασσα, η Αίγινα. Για αυτό επέλεξα να ζω στην Αίγινα. Το μυστικό μου είναι πολύ φανερό. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά, ήμουν σακατεμένος σωματικά και ψυχικά, αλλά ήμουν εκεί με τη θάλασσα και τα γατιά μου κι ένιωθα πως θα καλυτερέψουν τα πράγματα».
Μιλώντας για τη συντροφικότητα και κατά πόσο του λείπει ο Γιώργος Καπουτζίδης λέει: «Βέβαια, αυτό είναι αλήθεια. Γενικότερα θέλω να μοιράζομαι ό,τι όμορφο, τη θάλασσα, την ηρεμία, τις βόλτες με το ποδήλατο -αν δεν πέφτω!- και το κανό, τους ατελείωτους περιπάτους. Έχω φίλους στην Αίγινα με τους οποίους τα μοιράζομαι όλα αυτά, αλλά μέχρι εκεί».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.