Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην τσακωνόμαστε»

Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην τσακωνόμαστε»

«Πολλοί φίλοι μου λένε ότι αισθάνονται άβολα, όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς» πρόσθεσε

Makalias
Ο Δημήτρης Μακαλιάς το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη, τις δύσκολες στιγμές, τους τσακωμούς τους και τον ερχομό της κόρης τους, ενώ εξομολογήθηκε ποιό είναι το «κόλλημά» του.

«Όλοι με το κορίτσι μου λένε ότι με το κορίτσι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης» σχολίασε για τον ερχομό της κόρης του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnelhgz73oqx)

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε ότι είχε δεύτερες σκέψεις για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Κλείσιμο
«Πέρυσι σκεφτόμουν τη συμμετοχή μου στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, λόγω του δεύτερο παιδιού, δεν ήξερα αν θα αντέξω και την εκπομπή και το θέατρο» είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnelkiu56y5d)

Μάλιστα ο Δημήτρης Μακαλιάς δε δίστασε να αναφερθεί στους τσακωμούς του με τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, λέγοντας: «Πολλοί φίλοι μου, μου λένε ότι αισθάνονται άβολα όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να τσακωθούμε πολύ αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι-χέρι και φιλιόμαστε. Συνέχεια τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει μέρα να μην τσακωνόμαστε. Όταν έφτασε στην εκκλησία ήθελα να τη συνοδεύσουν τα αδέρφια της, αλλά εγώ επειδή το εκκλησάκι ήταν μικρό δεν μπορούσα να πάω πίσω και όντως παρέμεινα εκεί. Σε αυτό τον γάμο έγιναν τόσα ευτράπελα όμως, που αυτό ήταν το λιγότερο».

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμμονή του που δεν είναι άλλη από τα... φουντούνια: «Έχω ένα θέμα με τα φουντούνια. Δύο η ώρα τη νύχτα, τρεις η ώρα “θέλω φουντούνια”. Βρίσκω πάντα. Θα πάω σε ένα βενζινάδικο, σε ένα περίπτερο. Και καλά να είμαστε στο σπίτι. Στο χωριό μπορεί να πάω στη Θεσσαλονίκη» είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκες οι 15 νεκροί στο ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο - Συγκλονιστικά βίντεο από την διάσωση στα Κύθηρα

Νέο ντοκιμαντέρ «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου: «Ήταν εθισμένος στο σεξ, δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό»

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης