Όστιν Μπάτλερ για την ταινία «Elvis»: Ήταν δύσκολη εμπειρία, ένα βράδυ γύρισα σπίτι κλαίγοντας

Όστιν Μπάτλερ για την ταινία «Elvis»: Ήταν δύσκολη εμπειρία, ένα βράδυ γύρισα σπίτι κλαίγοντας

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Έλβις Πρίσλεϊ μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας και αναφέρθηκε στις «σκληρές» μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο σκηνοθέτης, Μπαζ Λούρμαν

elvis__1_
Η ταινία «Elvis» έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο του κοινού, όσο και των κριτικών, με την πλειοψηφία να αποθεώνει τον πρωταγωνιστή για την ερμηνεία του.

Όπως αποκάλυψε όμως ο Όστιν Μπάτλερ, μπορεί να κατέπληξε τα πλήθη, αλλά τα γυρίσματα δεν αποδείχθηκαν για εκείνον εύκολη υπόθεση. Μιλώντας στο περιοδικό VMAN, ο ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ταινίας, όταν ο Έλβις ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή.

«Ο σκηνοθέτης, ο Μπαζ Λούρμαν φώναξε όλα τα στελέχη της παραγωγής στο στούντιο, όπου κάναμε την ηχογράφηση. Τους είπε "θέλω να καθίσετε όλοι απέναντι στον Όστιν και να τον τσακίσετε ψυχολογικά". Τότε λοιπόν, έκατσαν εκεί όλοι και άρχισαν να με κοροϊδεύουν, ενώ τραγουδούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, δικαιολόγησε την απόφαση του σκηνοθέτη, εξηγώντας πως υπάρχει μια συγκεκριμένη μέθοδος για να επιτύχει κανείς την απαραίτητη «τρέλα» στο γύρισμα. «Γυρνούσαμε εκείνη τη σκηνή που ο Έλβις ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή και το κοινό τον τσαντίζει. Οπότε, έπρεπε η ερμηνεία μου να είναι όσο πιο κοντά γίνεται. Πράγματα, γύρισα σπίτι με κλάματα εκείνο το βράδυ», εξήγησε ο Όστιν Μπάτλερ.

Κλείσιμο
Περιγράφοντας παρακάτω τα γυρίσματα της ταινίας, ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, πως όλες οι ηχογραφήσεις έγιναν στον πραγματικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε ο Έλβις Πρίσλεϊ, όταν βρισκόταν ακόμα εν ζωή. Ανέφερε ακόμα, πως επρόκειτο για τη δυσκολότερη οντισιόν που έχει περάσει στη ζωή του, καθώς τα δοκιμαστικά κράτησαν συνολικά πέντε μήνες.

«Τελευταία στιγμή μου άλλαζαν το πρόγραμμα, τα λόγια ή τις σκηνές που θα έπαιζα. Ο σκηνοθέτης ήθελε να είμαι αυθόρμητος, ήθελε να δει αν θα χάσω τη συγκέντρωσή μου ή να δει αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα», ανέφερε.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρεκόρ τιμών για αέριο και ηλεκτρικό μετά το deal στην ΕΕ για «ψαλίδι» 15%

Ποια είναι η δημοσιογράφος που λιποθύμησε στο ντιμπέιτ Σουνάκ - Τρας

Πώς περιγράφει η δημοσιογράφος την απόπειρα βιασμού της από τον Μαροκινό «δράκο» στα Εξάρχεια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης