Έλβις: Ο Μπάζ Λούρμαν υπερασπίζεται τον Όστιν Μπάτλερ για την αλλαγή της φωνής του μετά την ταινία

Έλβις: Ο Μπάζ Λούρμαν υπερασπίζεται τον Όστιν Μπάτλερ για την αλλαγή της φωνής του μετά την ταινία

Ο σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ υποστήριξε πως η αλλαγή της φωνής του ηθοποιού είναι αναμενόμενη, μετά τη βαθιά μελέτη που έκανε

xSbQ_ERfmFQ
Οι θαυμαστές του Όστιν Μπάτλερ παρατήρησαν την αλλαγή που έχει υποστεί η φωνή του πριν και μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Elvis».

Ο Μπαζ Λούρμαν, ο οποίος σκηνοθέτησε τη βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ, τον οποίο υποδύεται ο Μπάτλερ, υπερασπίστηκε τον ηθοποιό, υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή της φωνής του είναι αναμενόμενη μετά από βαθιά μελέτη και μίμηση του αείμνηστου ειδώλου της μουσικής για διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών..

«Τώρα, κοιτάξτε, δεν μπορείς να προσπαθείς να χαμηλώσεις τη φωνή σου, έναν τόνο, για δύο, σχεδόν τρία, χρόνια. Σου κολλάει», είπε ο Αυστραλός σκηνοθέτης στο The Wrap.

«Όταν άρχισα να σκηνοθετώ, υπήρχε ένα βίντεο με εμένα, ένα βίντεο επαγγελματικό στο οποίο έλεγα: “ Γεια, με λένε Μπαζ Λούρμαν, είμαι ο σκηνοθέτης του Strictly Ballroom. Κάπως έτσι μιλούσα τότε. Εννοώ ότι τρία χρόνια είναι σχεδόν ο ίδιος χρόνος που περάσατε στο γυμνάσιο. Οπότε ναι, η φωνή του είναι έτσι. Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνει κάποιον άλλο ρόλο που θα είναι εξίσου ενδιαφέρον για να την επαναρυθμίσει», εκτίμησε.




Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο

Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης