Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Ο Έλβις δεν ήταν ρατσιστής, ήταν σκληροπυρηνικός Αμερικανός»

Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Ο Έλβις δεν ήταν ρατσιστής, ήταν σκληροπυρηνικός Αμερικανός»

«Ο Έλβις είχε φίλους, μαύρους φίλους, φίλους από παντού. Δεν είχε προκαταλήψεις με κανέναν τρόπο», είπε η πρώην γυναίκα του αείμνηστου καλλιτέχνη

Priscilla_Presley1
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αντέδρασε έντονα και κατέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ ήταν «ρατσιστής» επιμένοντας ότι «δεν ήταν προκατειλημμένος σε καμία περίπτωση».

Η 77χορνη σήμερα Πρισίλα συμμετείχε στην εκπομπή «Talk TV Uncensored» και μοιράστηκε με το κοινό τις αναμνήσεις της από τον πρώην σύζυγό της Έλβις Πρίσλεϊ. Εξήγησε ότι ο βασιλιάς της ροκ εν ρολ μουσικής ήταν ένας «σκληροπυρηνικός Αμερικανός» και αν ζούσε σήμερα θα ανησυχούσε πολύ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς ότι ο Έλβις ήταν «ρατσιστής», η Πρισίλα ξεσπάθωσε: «Δεν ήταν ρατσιστής. Δεν υπήρξε ποτέ ρατσιστής. Ο Έλβις είχε φίλους, μαύρους φίλους, φίλους από παντού. Αγαπούσε τη μουσική τους. Αγαπούσε το στιλ τους. Του άρεσε να βρίσκεται κοντά σε μαύρους μουσικούς. Για παράδειγμα όταν ο Fats Domino, ήταν στο Λας Βέγκας, ήταν στο σαλόνι και έπαιζε και πάντα, πάντα πηγαίναμε και κάναμε παρέα μαζί του. Ο Sammy Davis Jr, το ίδιο πράγμα, πάντα ερχόταν στο καμαρίνι. Του άρεσε, του άρεσε να είναι γύρω από μαύρους και γύρω από οποιονδήποτε στην πραγματικότητα. Δεν είχε προκαταλήψεις με κανέναν τρόπο. Και δεν ήταν ρατσιστής με κανέναν τρόπο».

"Elvis Was NOT Racist" Priscilla Presley Clears Up False Elvis Presley Claims

Σε άλλο σημείο η Πρισίλα πρόσθεσε: «Ξέρετε, είναι μια πολύ τρομακτική εποχή... είναι σχεδόν σαν, ξέρετε, να ψάχνουμε κάτι από όλους για να τους ξεφορτωθούμε με κάποιο τρόπο. Και γι' αυτό είναι τόσο τρομακτικό, αυτή τη στιγμή».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πώς πιστεύει ότι ο Έλβις θα ανταποκρινόταν στην «κουλτούρα ακύρωσης» και αν θα μπορούσε να επιβιώσει.

Elvis_Presley


«Το σκέφτομαι συχνά αυτό, τι θα έλεγε ο Έλβις;» σχολίασε η Πρισίλα.

«Δεν θα πίστευε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε αυτή τη χώρα ή σε τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Η χαρά της παράστασης είναι πάνω από την κούραση της εξαντλητικής περιοδείας»

Στο 36% υποχώρησε το ποσοστό αποδοχής του Μπάιντεν


Καίγεται από άκρη σε άκρη και η Αλάσκα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης