Άλεξ Ροντρίγκεζ: Η αντίδρασή του για τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ

Άλεξ Ροντρίγκεζ: Η αντίδρασή του για τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ

Πηγή από το περιβάλλον του αναφέρει πώς αντέδρασε ο πρώην αρραβωνιαστικός της στην είδηση του γάμου της με τον ηθοποιός

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__86_
Εδώ και λίγες ημέρες, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι ανδρόγυνο. Αν και η είδηση γέμισε χαρά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που περίμεναν πώς και πώς το γεγονός, σίγουρα δεν έφερε τα ίδια συναισθήματα σε όλους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που τον άφησε η Τζένιφερ Λόπεζ για να επιστρέψει στην αγκαλιά του ηθοποιού, προσπαθεί να δείχνει ότι «είναι εντάξει με αυτό». Ωστόσο, οι δηλώσεις του από την πρώτη ημέρα του χωρισμού τους, έδειχναν έναν άνδρα πληγωμένο, που εξακολουθεί να ελπίζει πως η σύντροφός του θα γυρίσει σε εκείνον.

Όπως αναφέρει πηγή στο Us Weekly, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος για εκείνη και τον Μπεν Άφλεκ. «Είναι ευτυχισμένος για εκείνη. Είναι με το άτομο, με το οποίο ήταν γραφτό να είναι», αναφέρει η πηγή.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως και ο ίδιος βρίσκεται σε μία νέα σχέση, που τον κάνει πολύ χαρούμενο. «Ο Άλεξ είναι σε μια νέα σχέση, ταξιδεύει παντού και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Είναι επικεντρωμένος στην οικογένειά του, την καριέρα του και αυτό που κάνει», ανέφερε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, λίγες ημέρες πριν τον γάμο της Λατίνας σταρ, ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είχε δηλώσει για τη σχέση τους: «Αυτό που θα πω σε εσένα, το έλεγα και σε μερικούς συναδέλφους πριν κάποιες ημέρες. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που ξέρω, η πιο δουλευταρού. Επίσης, πιστεύω πως είναι η πιο σπουδαία performer, η πιο σπουδαία performer εν ζωή».

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Η 18χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κόρινθο είχε χάσει τον κολλητό της πριν 1,5 χρόνο

Κορβέτες από τους Ιταλούς και τανκς από τους Γερµανούς αγοράζει η Ελλάδα

Όλα «δείχνουν» διακοπή προμήθειας φυσικού αερίου από τη Gazprom, λέει το Βερολίνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης