Πιρς Μπρόσναν για Τζέιμς Κάαν: «Η καρδιά μου έχει βαθιά θλίψη για το θάνατό σου»

Πιρς Μπρόσναν για Τζέιμς Κάαν: «Η καρδιά μου έχει βαθιά θλίψη για το θάνατό σου»

«Ήσασταν μια έμπνευση για μένα ως νέος ηθοποιός, και μια ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση, ως άντρας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην πράκτορας 007 στη συγκινητική δημοσίευσή του 

ipiccy_image__2_
Ο Πιρς Μπρόσναν μοιράστηκε φωτογραφίες του με τον Τζέιμς Κάαν μετά τον θανατό του σε ηλικία 82 ετών. Ο πρώην πράκτορας 007 σε μία τρυφερή ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τον ηθοποιό. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός περιέγραψε τον Τζέιμς Κάαν ως έμπνευση μετά τη συνεργασία του με τον ηθοποιό λίγο πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του την Πέμπτη.

Ο Τζέιμς Κάαν πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία 82 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς για το επερχόμενο γκάνγκστερ θρίλερ Fast Charlie.
caan-789_2

Ο θρυλικός σταρ είχε συνεργαστεί με τον Μπρόσναν, για περισσότερο από ένα μήνα, παρά το γεγονός ότι ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και η υγεία του δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ο ηθοποιος που έγινε γνωστός ως 007, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον ηθοποιό, παρουσιάζοντας εικόνες, καθώς χαλάρωναν ανάμεσα στις σκηνές και έγραψε: «Στα γυρίσματα της ταινίας «Fast Charlie» με τον ίδιο τον σπουδαίο Τζέιμς Καν, αντίο Τζίμι. Γελάσαμε πολλά μαζί αυτές τις πέντε μέρες στη Νέα Όρελανς … Ήσασταν μια έμπνευση για μένα ως νέος ηθοποιός, και μια ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση ως άντρας, που σε παρακολουθούσε να εργάζεσαι κάθε μέρα ενάντια στον μεγάλο σωματικό πόνο και δυσφορία», έγραψε ο ηθοποιός, ενώ συνέχισε λέγοντας «Δώσατε τον εαυτό σας στην τέχνη της υποκριτικής και της ερμηνείας μέχρι το τέλος. Η καρδιά μου έχει μια βαθιά θλίψη αυτή τη μέρα για το θάνατό σου».

Και πρόσθεσε: «Θα αγαπώ τη μνήμη σου πάντα. Η καρδιά μου ένιωσε συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Είθε να αναπαυθείτε εν ειρήνη, για πάντα στο φως».

Κλείσιμο
jamescaan908__1_
jamescaan908__2_
jamescaan908__3_
jamescaan908__4_

Ο θάνατος του ηθοποιού επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε tweet που κοινοποίησαν μέλη της οικογένειας. «Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του Jimmy το βράδυ της 6ης Ιουλίου»
Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νέοι άνθρωποι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Ο Μπόρις μένει μέχρι να φύγει γιατί... ετοιμάζει γαμήλια δεξίωση για την Κάρι στην πρωθυπουργική κατοικία

Σωτήριο το φιλί της ζωής που έδωσε στην 6χρονη που παραλίγο να πνιγεί στη Ζαχάρω η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης