Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι τόσα πολλά αυτά που έρχονται μπροστά μας, είναι λάθος να ρίχνουμε ματιές στο παρελθόν

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι τόσα πολλά αυτά που έρχονται μπροστά μας, είναι λάθος να ρίχνουμε ματιές στο παρελθόν

Υπάρχουν πράγματα, τα οποία τώρα πια δεν με αγγίζουν, δεν με αφορούν, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

ioanna-maleskou__5_
Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, αλλά και την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι εξήγησε αρχικά, πως δεν θέλει να συζητά για την εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ, καθώς για εκείνη είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει.

«Δεν θέλω να συζητάω για τον ΣΚΑΪ, είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έχει κλείσει. Δεν είναι ακριβώς ότι έχω πληγωθεί, είναι ότι έχει κλείσει αυτή η σφαίρα του εαυτού μου, που αναλωνόμουν και συζητούσα, γιατί με αφορούσαν τότε, αυτά τα οποία είχαμε να συζητήσουμε. Πράγματα, τα οποία τώρα πια δεν με αγγίζουν. Δεν με αφορούν και δεν είναι της παρούσης», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0ty3jtxxrpl)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ανέφερε πως ναι μεν της δόθηκε η ευκαιρία να συστηθεί στο κοινό, όμως είναι μια περίοδος που θέλει να αφήσει πίσω της.

«Ασφαλώς και μου δόθηκε η ευκαιρία στον ΣΚΑΪ να με μάθει ο κόσμος σε ευρύτερη κλίμακα, για αυτό και είμαι ευγνώμων. Μη λέμε ό,τι θέλουμε τώρα. Απλώς επειδή έχουν μεσολαβήσει πολλά πράγματα από τότε κι είναι ένας κύκλος που έχω κλείσει, μέσα μου πρωτίστως, αλλά και επαγγελματικά, δεν θέλω να συζητάω», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Το λέω με τη λογική ότι είναι τόσα πολλά αυτά που έχουν ξεκινήσει κι έρχονται μπροστά μας, που είναι λάθος να μεμψιμοιρούμε και να ρίχνουμε ματιές στο παρελθόν».


Eιδήσεις σήμερα:

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ για το «Αττικόν»: Διεθνώς καταξιωμένοι οι γιατροί, παρέχουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας σε όλους τους ασθενείς

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Κακώς λέει για «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» - Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να γίνει πρωθυπουργός


Αλαλούμ στην Ελληνική Λύση: Η δήλωση Ιερώνυμου μας βρίσκει σύμφωνους, λέει ο Βελόπουλος - Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε ο Χήτας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης