Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θυμάται την τελευταία παράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη - «Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο δύσκολα»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θυμάται την τελευταία παράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη - «Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο δύσκολα»

«Έκανε πλάκα η Αλίκη και στο τέλος κλαίγαμε πάρα πολύ στην υπόκλιση», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

thanasistsaltampasis11_2
Στη συνεργασία που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η οποία μάλιστα, ήταν και η τελευταία θεατρική παράσταση της ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου ανέτρεξε στο 1996 και τη θεατρική παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας», με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βιουγιουκλάκη, λέγοντας: «Τότε παίξαμε περίπου τέσσερις μήνες και δεν θυμάμαι πότε ακριβώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη αρρώστησε. Είχαμε διπλή διανομή στον δικό μου ρόλο μαζί με ένα άλλο παιδί και θυμάμαι πως την μέρα που εγώ δεν ήταν να παίξω, μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα παίξουμε όλοι γιατί “θα είναι η τελευταία παράσταση”. Εμείς δεν ξέραμε τι συμβαίνει. Την ακούγαμε ότι έβηχε τον τελευταίο καιρό αλλά δεν είχε πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο».

«Πήγαμε στο θέατρο και ήταν ένα πάρτι η τελευταία παράσταση. Ήμασταν όλοι πάνω, διπλοί ρόλοι, έκανε πλάκα η Αλίκη και στο τέλος κλαίγαμε πάρα πολύ στην υπόκλιση. Εμείς όμως κλαίγαμε πιο πολύ τότε που θα σταματούσε η παράσταση και όλη αυτή η παρέα. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα», είπε στη συνέχεια.

«Ήμουν στην Χαλκιδική και άκουσα πως φώναζαν κάποιες κυρίες ότι πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι ότι μούδιασα, τα έχασα. Εκείνο το τρίμηνο, τετράμηνο την έζησα και δεν πίστευα ότι αυτή η τόσο ζωντανή κυρία που πριν λίγο ήμασταν μαζί στη σκηνή… πότε πρόλαβε και έγινε όλο αυτό το πράγμα. Μου είχε φανεί πάρα πολύ περίεργο», εξομολογήθηκε τέλος, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.


Δείτε το σχετικό βίντεο

Θανάσης Τσαλταμπάσης: "Δεν ξέραμε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν άρρωστη"

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα» κατέθεσε ο Δασκαλάκης - Είπε ότι δεν έχει στοιχεία για τη Μαλένα και την Ίριδα

Αμετανόητη η Λατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα; - Με έχει γοητεύσει παχύσαρκος άνδρας

Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: Δεν είμαστε εμείς που αποφασίσαμε διακοπή διαύλων επικοινωνίας







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης