Ρίκα Διαλυνά: «Ο Παπαμιχαήλ έφταιγε για τον ανταγωνισμό με την Βουγιουκλάκη στις Διπλοπενιές»

Ρίκα Διαλυνά: «Ο Παπαμιχαήλ έφταιγε για τον ανταγωνισμό με την Βουγιουκλάκη στις Διπλοπενιές»

«Της είχε πει "Μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις, πετάω τη βέρα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ"» - Δείτε τα σχετικά βίντεο με όσα εξομλογήθηκε η ηθοποιός

rikadialina
Σε μία ξεχωριστή συνέντευξη προχώρησε η Ρίκα Διαλυνά, σχετικά με το θέατρο, την οικογένειά της, τα καλλιστεία και την πορεία της στην Αμερική. 

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόταση για δουλειά από τον σπουδαίο Φεντερίκο Φελίνι, αλλά και τον ανταγωνισμό που διέκρινε ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Αρχικά, η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για την οικογένειά της και τα πρώτα βήματα στο θέατρο.

«Είχα μία αδελφή η οποία ήταν πάρα πολύ όμορφη και εγώ ήμουν το ασχημόπαπο. Μικρή είπα στη μαμά μου ότι ακούω αυτά που λένε για έμενα και της είπα “εγώ θα γίνω όμορφη μέσα μου”. Από μικρό παιδάκι αγαπούσα το θέατρο. Έκανα αυτοσχέδιο θέατρο σε ένα περιβόλι και έβαζα για εισιτήριο να μου καθαρίζουν καρύδια. Στην σχολή κάλων τεχνών μιλούσα συνεχεία για τον Μενέλαο Λουντέμη. Πήγα να τον γνωρίσω και μου ζήτησε να φιλοτεχνήσω το εξώφυλλο του βιβλίο του. Ο Μενέλαος Λουντέμης μου έδωσε ένα 500ρι για το εξώφυλλο, εγώ του είπα πως η τέχνη δεν πληρώνεται, ζήτησα μόνο να βάλει το όνομά μου», είπε.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, η Ρίκα Διαλυνά είπε: «Ένας φίλος της θείας μου με φωτογράφησε και έστειλε τη φωτογραφία στα καλλιστεία. Είπα ότι θα πάω στα καλλιστεία και αν δεν βγω, θα γίνω καλόγρια. Δεν το πίστευα όταν βγήκα Σταρ Ελλάς. Πίστευα ότι ήμουν άσχημο κορίτσι. Την ώρα που στα καλλιστεία ετοιμαζόντουσαν να ανακοινώσουν ποια βγήκε πρώτη, κρύφτηκα κάτω από ένα τραπέζι από φόβο. Δε μου έδιναν άδεια να πάω στην Αμερική για τα ‘Μις Υφήλιος’ γιατί μου έλεγαν πως είμαι ‘αριστερή’. Υπέγραψα πως είμαι ‘δεξιά’ χωρίς να έχω ιδέα από πολίτικα».

Δείτε το σχετικό βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfitpi6zs2x)

Στην πορεία της συζήτησης, η ηθοποιός μίλησε για την εμεπιρία της από την καριέρα στην Αμερική, λέγοντας ότι: «Όλοι οι δημοσιογράφοι μίλαγαν για το κορίτσι από την Ελλάδα που φοβόντουσαν στην Αμερική πως θα τους αναστατώσει. Είδα όνειρο πως με βοηθάει κάποιος Αναστασιάδης, όταν πήρα το διαβατήριό μου, υπογραφή για να φύγω είχε βάλει ένας Αναστασιάδης. Ο Τζιμ Λόντος μου έδινε 3.000 δολάρια για να παρουσιάσω μία εκδήλωση, αρνήθηκα και με κυνηγούσαν 3 δικοί του άνθρωποι. Για να σωθώ, έπιασα το χέρι ενός περαστικού για να ζητήσω να γίνει κηδεμόνας μου και έτσι γνώρισα τον πρώτο μου σύζυγο».

Για την πρόταση σχετικά με μία δουλειά από τον σπουδαίο Φεντερίκο Φελίνι, είπε: «Μου είχε στείλει επιστολή ο Φελίνι για να μου προτείνει πρωταγωνιστικό ρολό και η συγκάτοικός μου την πέταξε στα σκουπίδια. Βρήκα την επιστολή στα σκουπίδια, πήγα να τον βρω και μου είπε “τι θα γίνει με σένα θα σε κυνηγάω;”. Σε μία εκδήλωση ξαφνικά ο Γουόρεν Μπίτι με άρπαξε και ξεκίνησε να με κυνηγάει. Του πετούσα ό,τι έβρισκα, ήταν εφιαλτικό. Τον συνάντησα δύο χρόνια μετά το περιστατικό, ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη και του είπα πως είναι αργά».


Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Ρίκα Διαλυνά είπε: «Πιστεύω ότι έφταιγε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για τον ανταγωνισμό με την Αλίκη στις Διπλοπενιές. Εγώ με την Αλίκη στην δραματική σχολή κάναμε παρέα και όταν μου ζήτησε να πάω στις Διπλοπενιές δέχτηκα. Την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της ταινίας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να φωτογραφηθούν και διέλυσαν το γύρισμα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου έραβε τα ρούχα για να μη φαίνεται το ντεκολτέ μου.

Σε μία εκδήλωση ελληνικής βραδιάς στην Ιταλία, είχαν φέρει 15.000 πιάτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σηκώθηκε να χορέψει και δεν έγινε ντόρος. Μόλις σηκώθηκα να χορέψω εγώ, άρχισαν να με φωτογραφίζουν όλοι οι παπαράτσι και έσπασαν τα πιάτα για έμενα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ζήλεψε και είπε στην Αλίκη “μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις, πετάω τη βέρα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ” και πέρασαν πολλά χρόνια που δεν μιλούσαμε με την Αλίκη.

Τέλος, η Ρίκα Διαλυνά άφησε ένα σχόλιο για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, λέγοντας: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας άρχοντας, ήταν όμως και λίγο πονηρός. Στα γυρίσματα μου έδειχνε ‘περίεργα’ περιοδικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfjhaifubgx)


Ειδήσεις σήμερα

Πρωτοδικείο: Aπαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά που δεν πληρώνουν ρήτρα αναπροσαρμογής

Πώς θα εξελιχθεί η καριέρα του Τζόνι Ντεπ, μετά τη δικαστική του νίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ

Ο εφιάλτης των πυρηνικών απειλών επιστρέφει – Tι σημαίνει η αποστολή αμερικανικών πυραύλων στο Κίεβο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης