Survivor: Όλοι οι παίκτες εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Survivor: Όλοι οι παίκτες εναντίον του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Οι «Κόκκινοι» εξέφρασαν την ανησυχία τους για μία ενδεχόμενη συμβίωση με τον 37χρονο makeup artist μετά την ένωση - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

konstantinos_emmanouil_survivor_2
Το κλίμα στο Survivor και συγκεκριμένα στην παραλία της μπλε ομάδας είναι αρκετά ψυχρό, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες του.

Μετά το συμβούλιο του νησιού, όπου ο 37χρονος δημιούργησε αρκετά νεύρα στους υπόλοιπους «Μπλε», ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε για ακόμη μία φορά σε έντονη ρήξη μαζί του.

«Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι. Εσάς σας βλέπουν τώρα δυο μήνες, εμένα με βλέπει είκοσι χρόνια. Μέχρι να πεθάνετε εμένα θα ψηφίζετε, με εμένα θα ασχολείστε» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε αμέσως, λέγοντας: «Να πεθάνουμε; Άκου πώς μιλάει..» ανεβάζοντας αρκετά τους τόνους. «Μέχρι να πεθάνετε είπα» συνέχισε ο makeup artist και η συζήτηση ξέφυγε από τα όρια με τον Τάκη Καραγκούνια να λέει: «Από ψέμα σε ψέμα πας».

Στη συνέχεια οι παίκτες της μπλε ομάδας σχολίασαν ότι παρόλο που κατάφεραν να κερδίσουν, πάλι τσακώθηκαν, ενώ στο τέλος συμφώνησαν, ότι έτσι θα έχουν τα πράγματα αν δεν φύγει η τοξικότητα από τη μπλε ομάδα, σκιαγραφώντας τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj8f42rvg6dd)

Την ίδια ώρα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας εξέφρασαν την ανησυχία τους στο ενδεχόμενο να συμβιώσουν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αποδεικνύοντας ότι ο ίδιος έχει «εχθρούς» και στην αντίπαλη ομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj8f4107wp6h)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης