Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ξάφνιασε τη Ναταλία Γερμανού στον τηλεοπτικό αέρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ξάφνιασε τη Ναταλία Γερμανού στον τηλεοπτικό αέρα

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της παρουσιάστριας όταν τον είδε ξαφνικά

ouggarezos_germanou1
Η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν είδε ξαφνικά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε μια σύνδεση που είχε με συνεργάτη της.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» μιλούσε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαΐου με τον συνεργάτη της στον «αέρα», ο οποίος εκείνη τη στιγμή παρουσίαζε σε ξεχωριστό τηλεοπτικό παράθυρο την ενότητα την οποία αναλαμβάνει για την εκπομπή. Τότε, εμφανίστηκε δίπλα του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ως ένδειξη διαμαρτυρίας σχετικά με το όνομα της στήλης, που είναι παρόμοιο με τον τίτλο δικιάς του εκπομπής.

Η Ναταλία Γερμανού αιφνιδιάστηκε όταν τον είδε. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε το σχόλιό του με χιουμοριστική διάθεση, όσο η Ναταλία Γερμανού είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η παρουσιάστρια είπε γελώντας: «Δημήτρη σε περιμένουμε αγάπη μου» και ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ionwgg6dbd)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης