Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μεταφέρθηκε ένα παιδάκι επτά ετών μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε.
Το παιδί, όπως αναφέρει το epiruspost.gr, έπεσε με το ποδήλατό του σε προάστιο των Ιωαννίνων και αρχικά διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.
Στη Νευροχειρουργική Κλινική έγινε η πρώτη αντιμετώπιση των τραυμάτων ωστόσο λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στην Αθήνα με αεροσκάφος που έφτασε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας