Survivor: «Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με τον Γιώργο» τονίζει ο Πάνος Καλίδης

Survivor: «Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με τον Γιώργο» τονίζει ο Πάνος Καλίδης

«Ο Βαλάντης υπερβάλει, δεν συμφωνώ με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του» αναφέρει ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

καλιδης
Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε δηλώσεις στο «MEGA Καλημέρα» την Πέμπτη 13/1 και φυσικά σχολίασε όσα συμβάινουν στο φετινό Survivor, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή.

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει. Τι ρομαντικό, τι ωραίο! Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία. Δεν είναι λίγο παραπλήσιο το πράγμα; Ένας παραδοσιακός άνθρωπος με τη νεράιδά του!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμπεριφορά που έχει ο Βαλάντης στο ριάλιτι επιβίωσης. «Με τους παίκτες που ήμασταν μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα. Ο Βαλάντης νομίζω λίγο υπερβάλει. Σε μερικά πράγματα δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τα θίγει και με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του, ειδικά στις γυναίκες. Μετά το Survivor δεν άλλαξα σαν άνθρωπος, πολλά τα απομυθοποίησα» υποστήριξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch4dohlmpbz5-st)


Για την οικονομική του κατάσταση τόνισε: «Δεν έχω λύσει τα οικομικά πρόβληματα, αλλά είμαι νοικιοκύρης, αναγκάστηκα, επειδή έχω κάνει οικογένεια και έπρεπε να αφήσω πολύ κακές συνήθειες, που είχα παλαιότερα, και να δω το μέλλον. Το μέλλον παγκόσμια, όχι στην Ελλάδα μόνο, είναι δύσκολο».

«Μετάνιωσα που παράτησα το γυμνάσιο και που δεν έμαθα αγγλικά. Συμβουλεύω τα παιδιά να μην κάνουν το ίδιο λάθος» εξομολογήθηκε, τέλος, ο Πάνος Καλίδης.



Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης