Survivor: Τον «μαχητή» Θανάση Μπέλλο τον είχαμε δει και σε τηλεπαιχνίδι

Survivor: Τον «μαχητή» Θανάση Μπέλλο τον είχαμε δει και σε τηλεπαιχνίδι

Ο 54χρονος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που έχει μπει στο ριάλιτι επιβίωσης

survivor-bellos-klamata
Το Survivor είναι από τα ριάλιτι που κερδίζουν γρήγορα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την επιλογή των προσώπων. Φέτος η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης φρόντισε το cast των νέων παικτών να αποτελείται από ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και παίκτες διαφόρων ηλικιών.

Ο Θανάσης Μπέλλος είναι ένας από του παίκτες στην ομάδα των «Μαχητών». Μάλιστα προχθές κατά τη διάρκεια αγωνίσματος τραυματίστηκε στο κούτελο και χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι προπονητής ποδοσφαίρου και ηλεκτρολόγος. Έχει τέσσερα παιδιά και έχει γίνει και παππούς.

Ο Θανάσης Μπέλλος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του ριάλιτι. Ο ίδιος όταν μπήκε στο παιχνίδι είπε πως του αρέσουν οι χειρωνακτικές εργασίες. Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη του αγάπη και τα τελευταία χρόνια προπονεί και ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Η χειρότερη στιγμή που έχει βιώσει στη ζωή του, ήταν όταν η σύζυγός του έχασε το πρώτο τους παιδί κατά τον έβδομο μήνα της κύησης, ενώ έχει δηλώσει πως αν κερδίσει το έπαθλο, θα ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά του.

Πολύ μαχητικός ο Θανάσης Μπέλλος τραυματίστηκε σε αγώνισμα
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch29d2ae39p5-st)


Όμως ο Θανάσης Μπέλλος δεν είναι η πρώτη φορά που μετέχει σε κάποιο παιχνίδι καθώς σύμφωνα με τα stories της Soulas Glamorous ο παίκτης των Μαχητών είχε βρεθεί στο «My Man Can».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Soula Glamorous στα stories της
Bellos
Bellos1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης