Η αποκάλυψη της Νικόλ Κίντμαν: Γύρισε η ίδια, χωρίς κασκαντέρ, την σκηνή της αυτοκτονίας της Βιρτζίνια Γουλφ στο «Hours»

Η αποκάλυψη της Νικόλ Κίντμαν: Γύρισε η ίδια, χωρίς κασκαντέρ, την σκηνή της αυτοκτονίας της Βιρτζίνια Γουλφ στο «Hours»

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας - Είχε ταυτιστεί τόσο με την ηρωίδα της, που γύρισε χωρίς κασκαντέρ την σκηνή της αυτοκτονίας στο ποτάμι, αψηφώντας τον κίνδυνο

kidman-main
Αποκαλυπτική ήταν η Νικόλ Κίντμαν στη νέα της συνέντευξη στο BBC, καθώς μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Την περίοδο των γυρισμάτων της δραματικής ταινίας The Hours, όπου η ηθοποιός υποδυόταν την Βιρτζίνια Γουλφ, μία γυναίκα με αυτοκτονικές τάσεις, η ψυχοσύνθεση της ίδιας δεν απείχε κατά πολύ από αυτή του ρόλου της.

Όπως εξήγησε η 54χρονη σταρ στην εκπομπή The Cultural Life, εκείνη την περίοδο ήταν αρκετά ευάλωτη, καθώς επρόκειτο για τον πρώτο της ρόλο μετά το διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ.

Κλείσιμο

«Είχα μπει μέσα στην ηρωίδα μου, ένιωσα ότι ταυτίζομαι μαζί της. Δεν έλαβα ποτέ υπόψιν μου τους κινδύνους, που εγκυμονούσε όλη αυτή η ταύτιση», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.


Μάλιστα, παραδέχτηκε πως σε μία σκηνή της ταινίας, όταν η διάσημη συγγραφέας αυτοκτονεί στον ποταμό Ouse το 1941, η ίδια αρνήθηκε να γυρίσει την σκηνή με κασκαντέρ, παρά την επικινδυνότητά της.

«Δεν ξέρω αν ποτέ σκέφτηκα τον κίνδυνο σε αυτή την ταινία. Ήμουν πολύ μέσα στην Βιρτζίνια. Είπα "δε με νοιάζει" και περπάτησα μέσα στο ποτάμι ξανά και ξανά. Πιθανότατα δεν έλαβα σοβαρά υπόψιν μου τον κίνδυνο», δήλωσε.

The Hours (2002) Official Trailer # 1 - Nicole Kidman HD

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η επιμονή της μάλλον είχε να κάνει με το γεγονός ότι κι η ίδια περνούσε μεγάλη κατάθλιψη. Ένιωσε λοιπόν, τα συναισθήματα της ηρωίδας που υποδυόταν και απλά «την άφησε» να κάνει ό,τι ήθελε.

«Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή ήμουν αφηρημένη, ήμουν σε κατάθλιψη, δεν βρισκόμουν στο δικό μου σώμα. Οπότε, ήμουν ανοιχτή στο να μπει μέσα μου η αυτοκτονική Βιρτζίνια Γουλφ. Και νομίζω ότι ο σκηνοθέτης ήταν κι εκείνος πολύ ευαισθητοποιημένος με την κατάστασή μου, γιατί γνώριζε», εξήγησε η ηθοποιός.


Σε συνέντευξή της στο παρελθόν, η Νικόλ Κίντμαν είχε αναφέρει πως κλαίει πολύ συχνά στην καθημερινότητά της, ενώ υπάρχουν ορισμένα πράγματα, τα οποία μπορεί να την οδηγήσουν σε απόγνωση, χωρίς καν να το καταλάβει. Ωστόσο, θεώρησε ότι πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό και δε θέλησε να το μοιραστεί δημόσια.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της, νιώθει πολύ καλύτερα, όπως αναφέρει και έχει καταφέρει να μετατρέψει στο μυαλό της όλες αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες σε «μαθήματα ζωής».


«Υπήρξε ένα σημείο που είπα "ωχ, έχω πολλές εμπειρίες τώρα". Έχω ψάξει και έχω βιώσει διάφορα πράγματα, από την απώλεια μέχρι τη χαρά. Και συνειδητοποίησα ότι ξέρεις... η ζωή είναι αυτό που είναι», τόνισε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Στις 3 Ιανουαρίου οι παραδόσεις παιδικών εμβολίων της Pfizer

Η επένδυση σε τουβλάκια Lego είναι πιο κερδοφόρα από την επένδυση σε χρυσό, διαπιστώνει έρευνα

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τέσσερα τραυματίστηκαν από οδηγό που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Φλόριντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης