Ο Παύλος Χαϊκάλης θύμωσε με το Πρωινό επειδή είπαν για «10 άτομα στην πρεμιέρα του»

Ο Παύλος Χαϊκάλης θύμωσε με το Πρωινό επειδή είπαν για «10 άτομα στην πρεμιέρα του»

Ο ηθοποιός διέψευσε το ρεπορτάζ της εκπομπής που ανέφερε πως η πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο δεν είχε κόσμο

pavlos_haikals
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος διέψευσε το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για τον κόσμο που πήγε στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης στην Κύπρο.

Διαβάστε εδώ όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» για την πρεμιέρα του Παύλου Χαϊκάλη

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

«Πληρώνω πολιτικές διαμάχες εγώ, είναι αστείες καταστάσεις. Το μέλλον θα δείξει», τόνισε ο ηθοποιός αρχικά και αναφέρθηκε στην παράσταση, στην πρεμιέρα της οποίας, όπως μετέφερε άλλο κανάλι, βρέθηκαν μόνο 10 άτομα, συμπεραίνοντας ότι ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον ίδιο.

«Έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράγματος. Στις 23 του μήνα, ημέρα Πέμπτη, ήρθε το συνεργείο του ΑΝΤ1 Κύπρου για να βγάλει πλάνα. Ο παραγωγός δεν τους άφησε και είπε ότι θα τους στείλει πλάνα από την πρόβα. Δεν υπήρχε κοινό. Πήρε τα πλάνα ο ΑΝΤ1 και είπε ότι είναι από την πρεμιέρα και έβγαιναν και έλεγαν ότι είναι άδειο το θέατρο. Μετά ήρθαν στην πρεμιέρα λίγα λεπτά μετά την έναρξή της, βρήκαν τους δέκα τελευταίους που έμπαιναν στο θέατρο και τους ρώταγαν “για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση;”. Αυτά είναι εμμονές. Εμένα αν θέλετε, με χτυπάνε ένα χρόνο και με τσακίζουν, αλλά δεν μπορούν να παίζουν με το ψωμί συναδέλφων. Απολογούμαστε, γιατί κάποιοι έπαιξαν με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψευδές ειδήσεις», τόνισε αρχικά και έδειξε τον πάκο με τα εισιτήρια που κόπηκαν:

«Την πρώτη μέρα κόψαμε 149 εισιτήρια, ενώ τη δεύτερη 239. Κανείς δεν προσμετρά το τι γίνεται στην Κύπρο με τον κορωνοϊό, που ο κόσμος φοβάται. Πάμε να χτυπήσουμε ότι το κοινό γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη. Γιατί να μου γυρίσει την πλάτη; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχετε ακούσει μια κουβέντα και την έχετε υιοθετήσει. Ψάξατε να βρείτε τι είναι από πίσω από αυτό; Όσοι κατάλαβαν το “άντρας παλιάς κοπής” το κατάλαβαν, δεν θα απολογηθώ γι αυτό».

«Έχετε διαμορφώσει μια άποψη την οποία την έχετε βάλει στο κεφάλι σας, ότι αυτό που είπαν οι καταγγέλλουσες είναι μια αλήθεια. Γι αυτό της έχω καλέσει στα δικαστήρια και έχω κάνει μήνυση. Δεν αντέχω άλλο. Εγώ παίζω με την ψυχή μου, πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου, να ακούω την Κατερίνα να πιστεύει δύο κυρίες. 40 χρόνια τώρα δεν έχω δώσει δικαίωμα και υιοθετήθηκε μια κουβέντα. Συνάδελφος που έχει βρεθεί στην εκπομπή σου έχει αφήσει άνθρωπο χωρίς δουλειά», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Είμαι παράπλευρη απώλεια του metoo. Έχετε διαμορφώσει μια άποψη ότι ο Χαϊκάλης πρέπει να φύγει, όταν κανείς δεν ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί. Πάρτε το σωματείο να δείτε. Κάνετε λαϊκά δικαστήρια. Δεν μπορώ να το αντέξω, ψυχολογικά υποφέρω. Μάχομαι και πάω να κάνω μια δουλειά στην Κύπρο, γιατί εκεί είχα πρόταση και ξαφνικά πέφτουν όλοι πάνω μου για να με κλείσουν. Με ποιον να παλέψω; Που είναι η αλήθεια; Όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Είμαι στο ίδιο κανάλι με άλλους τώρα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgqsp89hzy01-st)


Διαβάστε σήμερα

«Γη της ελιάς», «Σασμός», «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», «Άγριες Μέλισσες»: Ερωτευμένα κορίτσια... απογειώνουν τα σίριαλ


Με βροχές και καταιγίδες «φεύγει» το 2021 – Δείτε τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά


Μετάλλαξη Omicron: Αγγίζει το 70% των ημερήσιων κρουσμάτων στην Αττική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης