Περικλής Κονδυλάτος: Είμαι φαν της βασιλείας, έπρεπε να έχουμε κανονικά τον βασιλιά μας εδώ

Περικλής Κονδυλάτος: Είμαι φαν της βασιλείας, έπρεπε να έχουμε κανονικά τον βασιλιά μας εδώ

«Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Survivor

kondylatos
Ο γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ που τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα στάθηκε αφορμή για τον Περικλή Κονδυλάτο να μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη που νιώθει για τον θεσμό της βασιλείας.

«Πάρα πολύ μου άρεσε ο γάμος και στενοχωρήθηκα που δε γίνονται αυτά πια εδώ. Είμαι φαν της βασιλείας, αισθάνομαι ότι έχουμε υπάρξει τρομερά άδικοι σαν χώρα απέναντι στον βασιλικό θεσμό. Γίνονται κάτι τέτοια γεγονότα, όπως οι γάμοι και βλέπεις την αίγλη και την ομορφιά που μπορούν να δώσουν σε έναν λαό και σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως είμαστε. Ο βασιλιάς έχει προσπαθήσει να στηρίξει πάρα πολύ την Ελλάδα, ακόμη και ως έκπτωτος. Αυτό φαντάσου να μπορούσαμε να το έχουμε εδώ πέρα κανονικά. Να μην είναι έκπτωτος. Να τον έχουμε κανονικά τον βασιλιά μας εδώ», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, μεγαλόκαρδος, πολύ φιλότιμο παιδί. Είμαι 1000% με το μέρος του σε ό,τι λέει, χωρίς να γνωρίζω για τη συγκεκριμένη ιστορία. Αυτά που έχει δει ο Ασημακόπουλος, δεν πρόκειται να τα δει ούτε στον ύπνο του ο Ηλίας Μπόγδανος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf9650h9h9bl-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο φίλος της για την εγκατάλειψη τριών παιδιών σε διαμέρισμά μαζί με το πτώμα του αδελφού τους

Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης